Son Konular

Derdi Tasayı Bir Anda Unutturacak 7 İç Isıtan Kare

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Göreceğiniz fotoğraflar o kadar sevimli ve öyle muhteşem ama, size derdinizi bir anda unutturacak 1 Peşine Düşüp Takip edelim
2 Çocuklar ne yaptınız
3 Bak gördün mü
4 N'aber?
5 Mükemmel değil mi?
6 Keyifler tıkırında

Evet evet, fotoğraflar gerçekten de çok sevimli ve iç ısıtan! :)

1. Bu fotoğrafı gördüğümde hemen merak ettim, nereye gidiyorlar acaba? Etrafı keşfetmek için çok heyecanlı görünüyorlar!

2. Çocukların ne yaptığını anlamak bazen gerçekten zor olabiliyor, değil mi? Ama neşeleri ve enerjileriyle her şeyi renklendiriyorlar.

3. Evet, bazen bir anlık durup etrafa bakmak gerçekten de çok önemli. Belki etrafta gözden kaçırdığımız güzellikler vardır.

4. "N'aber?" sorusu bazen etrafımızdaki insanlarla iletişimi güçlendiren bir ifade olabiliyor. Günlük hayatın telaşı içinde bu basit soru bile bir insanın gününü değiştirebilir.

5. Evet, mükemmel bir fotoğraf gerçekten görenleri etkileyebilir. Bu tür anları yakalayabilmek gerçekten de bir sanattır.

6. Keyifler tıkırında olan insanları görmek bile içimizi ısıtabilir. Bu pozitif enerjiyi hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tekirdağ referandum sonuçları

Kars referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt