Son Konular

Kanser hastalarina devlet destegi var mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kanser hastalarına devlet desteği var mı?

KANSER SAĞLIK DESTEK YARDIMI TEMİNAT KAPSAMI Kanser Sağlık Destek Yardımı 15.000 TL Nakit Desteği; 28.02.2022 tarihinden sonra kendilerine Kanser hastalığı teşhisi konulan üyelerimiz için geçerli olacaktır.

Lösemi desteklemek için ne yapmalıyız?

Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

LÖSEV bir stk mı?

LÖSEV bir stk mı?
LÖSEV, 1998 yılından bu yana tüm Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuk ve ailesine maddi-manevi destekler iletmekte, çocukları yaşama bağlamaktadır. Bu denli önemli ve kutsal görevi, bir sivil toplum kuruluşu olarak, tamamen gönüllü kişiler ve hayırsever Türk halkının destekleri ile gerçekleştirmektedir.

Lösevin başında kim var?

LÖSEV'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Dr. Üstün EZER, LÖSEV ailesinin şirin babası, çocuk uzmanı ve çocuk kan hastalıkları (Pediatrik Hematolog) uzmanıdır.

LÖSEV kime yardım eder?

Son zamanlarda duyurusunu sıkça paylaştıkları "LÖSEV Büyüdü" sloganıyla bu yıl 23'üncü yıllarını kutladıklarını ifade eden Merkit, "Artık sadece lösemili çocuklara değil, yetişkin kanser hastaları da LÖSEV'in yardımlarından faydalanabilirler. Yaşı, tanısı, türü fark etmeksizin bizlere başvuruda bulunabilirler.

LÖSEV resmi bir kurum mudur?

LÖSEV resmi bir kurum mudur?
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan, lösemili ve kanser hastası çocuk ve yetişkinlere yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.

LÖSEV ne kadar maddi yardım veriyor?

Bu alınan bağışlar hem Ramazan ayında hem de Kurban bayramlarında ve normal dönemlerde ilerleme kaydetmektedir. Kaydını aldığımız ailelere 2 bin TL ile 18 bin TL arasında maddi yardım sağlıyoruz. Tabii bu yardımlar ailelerin maddi durumlarına göre değişiklik gösterebiliyor.

Lösante hastanesinin sahibi kim?

Üstün Ezer, LÖSEV – LÖSANTE kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve LÖSANTE Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Lösemi kim kurdu?

Lösemi kim kurdu?
Üstün EzerLÖSEV / Kurucusu

Kanser hastalara maaş nereye başvurulur?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kanser nedeniyle önemli sağlık sorunlarıyla mücadele eden vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Kanser tedavisinde ilave ücret almayan, 822 ilacın bedelini karşılayan SGK, 18 aya kadar malullük aylığı imkanı da sağlıyor.

Evet, Kanser hastalarına devlet desteği sağlayan bir program bulunmaktadır. Kanser Sağlık Destek Yardımı adı altında, 28.02.2022 tarihinden sonra kanser teşhisi konulan hastalara 15.000 TL nakit desteği sunulmaktadır. Bu destek, kanser hastalarının tedavi süreçlerinde maddi anlamda biraz da olsa rahatlama sağlamayı amaçlamaktadır.

Ayrıca, lösemi gibi kanser türlerini desteklemek isterseniz LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) gibi kuruluşlara bağış yapabilirsiniz. LÖSEV, lösemili ve kanser hastalarına maddi-manevi destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşudur ve 1998 yılından beri Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuğa ve ailesine yardım eli uzatmaktadır. Bağış yaparak bu tür yardım çalışmalarına destek olabilirsiniz.

LÖSEV, resmi bir STK (sivil toplum kuruluşu) statüsündedir. Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Dr. Üstün Ezer, LÖSEV'in başındaki isimdir. LÖSEV, lösemili çocuklar başta olmak üzere kanser hastalarına yardım etmekte ve maddi destekler sağlamaktadır. Aynı zamanda LÖSEV, yetişkin kanser hastalarına da yardımlarını ulaştırmaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ise kanser hastalarına destek olmaya devam etmektedir. Kanser nedeniyle sağlık sorunları yaşayan vatandaşlara ilave ücret almadan kanser tedavisi sağlayan SGK, ayrıca 822 ilacın bedelini karşılamakta ve 18 aya kadar malullük aylığı imkanı sağlamaktadır. Bu destekler, kanser hastalarının tedavi süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Deniz ve hava mili neden farkli?

Moolah ne demek?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt