T
theking
Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı İçin Malzemeler
Yarım paket sütlü kurabiye
10-20 gram margarin
4 çay kaşığı hindistan cevizi
2 çay kaşığı dövülmüş fındık
1 paket sütlü çikolata (Benmari tarzı eritilmiş )
Süslemek için;
Altın tozu
Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ben hazır silikon kalıp kullandım.
İlk evvel çikolatayı benmari adabı eritelim ve silikon kabının içerisine bir kaşık yardımı ile koyalım. 5 dk buzluğa kaldıralım.
Margarini eritelim. Daha sonra dövülmüş kurabiyeleri bir kabın içerisine koyalım.
Hindistan cevizi, fındık, eritilmiş margarin ekleyip, karıştıralım.
Karıştırılan harcı silikon kalıplara paylaştırıp tekrar buzluğa kaldıralım.
Tamamen dönmüş truff kurabiyemizi silikon kalıptan çıkartalım. Servis edelim. Afiyet olsun.
Not:
1-Sütlü kurabiye yerine alternatif olarak yarım paket burçak kullanabilirsiniz ufalanmış yahut dövülmüş.
2-Süslemek için ben altın tozu kullandım. Şeker hamuru süslemek için kullanılan tozdan büsbütün tercihe bağlı dilerseniz çikolata sosu da ekstradan kullanabilirsiniz.
Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım paket sütlü kurabiye
10-20 gram margarin
4 çay kaşığı hindistan cevizi
2 çay kaşığı dövülmüş fındık
1 paket sütlü çikolata (Benmari tarzı eritilmiş )
Süslemek için;
Altın tozu
Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ben hazır silikon kalıp kullandım.
İlk evvel çikolatayı benmari adabı eritelim ve silikon kabının içerisine bir kaşık yardımı ile koyalım. 5 dk buzluğa kaldıralım.
Margarini eritelim. Daha sonra dövülmüş kurabiyeleri bir kabın içerisine koyalım.
Hindistan cevizi, fındık, eritilmiş margarin ekleyip, karıştıralım.
Karıştırılan harcı silikon kalıplara paylaştırıp tekrar buzluğa kaldıralım.
Tamamen dönmüş truff kurabiyemizi silikon kalıptan çıkartalım. Servis edelim. Afiyet olsun.
Not:
1-Sütlü kurabiye yerine alternatif olarak yarım paket burçak kullanabilirsiniz ufalanmış yahut dövülmüş.
2-Süslemek için ben altın tozu kullandım. Şeker hamuru süslemek için kullanılan tozdan büsbütün tercihe bağlı dilerseniz çikolata sosu da ekstradan kullanabilirsiniz.
Kahve Yanı Kolay Kurabiye Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı