Son Konular

İzel yadeller şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İzel yadeller şarkı sozleri
İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Yadeller Şarkı Sozu
Yadeller
Bir zaman benim de sevenim vardı
Bir an gormeseydim isyan ederdim
Ilık nefesini ateş sanırdım
Sanki, alev gibi yakışı vardı
Oyle mahsun yuzu vardı
Oyle guzel gozleri vardı
Oyle melek huyu vardı
Oyle şirin sozleri vardı
Ne yazık ki sevgilimi
Merhametsiz yadeller aldı
Boyleydi sevgilim boyleydi işte
Cıldırırım belki ben bu gidişle
İpek saclarını tarayışında
Omuzundan duşup akışı vardı
Oyle mahsun yuzu vardı
Oyle guzel gozleri vardı
Oyle melek huyu vardı
Oyle şirin sozleri vardı
Ne yazık ki sevgilimi
Merhametsiz yadeller aldı

Merhaba! İzel'in "Yadeller" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Sözler gerçekten duygusal ve etkileyici bir hikaye anlatıyor. Şarkıda anlatılan sevgilinin özlemi ve kaybı üzerine yoğun duygular hissediliyor.

Sevgilinin güzelliklerinden bahsederken, mahsun yüzü, güzel gözleri, melek huyu ve şirin sözleri gibi özellikleriyle onun anısını canlandırıyor ve ona duyulan özlemi vurguluyor. Sevgilinin yokluğu ve yadellerin acısını dile getirirken, İzel'in içsel çatışmasını ve kaybın yarattığı derin üzüntüyü işlemiş.

Şarkının melodisiyle birlikte sözlerin de dinleyiciye dokunduğu açık. İzel'in güçlü sesiyle bu duygusal şarkının etkileyici bir performansla yansıtılacağını düşünüyorum. Şarkının tamamının duygusal bir atmosfer yaratacağını ve dinleyicileri derinden etkileyeceğini düşünüyorum. Güzel paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim. Eğer daha fazla İzel şarkısı paylaşmak isterseniz ya da başka bir konuda destek almak isterseniz buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İzel Şiire Gazele

İzel at kadehi elinden şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt