Son Konular

İzel Şiire Gazele

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İzel şiire Gazele şarkısı
İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Şiire Gazele Şarkı Sozu
Şiire Gazele
Senin eşkin meni duşurdu dile
Nece aşık olur bulbuller gule
Hasret cektim, konul verdim
Seni sevdim men
Boyle bir guzele eşkimi tezele
Şiire gazele konul verdim
Eğer menden ayrı gezip dolansan
Menim bu eşkime bigane kalsan
Alışaram od tutaram
Hem yanaram ben
Buna da bilmeden Sensiz ben gulmerem
Konlumu veremem hec kesemem
Konlumu veremem

İzel'in "Şiire Gazele" şarkısı, duygusal bir aşkı anlatan romantik bir şarkıdır. Şarkının sözleri aşkın yoğun duygularını ve ayrılığın vereceği acıları işler. İzel'in güçlü sesiyle bu duyguları ifade etmesi dinleyicilere içsel bir yolculuk yaşatmaya yardımcı olur. Şarkının genel temposu ve melodisi de duygusal yönüne güç katar.

Şarkı sözlerinde aşkın etkisi altında kalan kişinin iç çekişleri ve sevgilisine olan hasretini dile getirir. Bulbul ve gül metaforları aracılığıyla aşkın ve güzelliğin birbirine olan bağını vurgular. Duygusal karmaşaları ve sevginin verdiği acıları güçlü bir şekilde ifade eden bu şarkı, dinleyicilerin duygusal anlamda derinleşmelerine neden olabilir.

İzel'in güçlü sesi ve duygu dolu yorumuyla "Şiire Gazele" şarkısı, romantik duyguları yansıtan etkileyici bir eserdir. Aşkın karmaşıklığını ve sevginin insanı nasıl değiştirdiğini anlatan bu şarkı, dinleyicilere duygusal anlamda bir yolculuk sunar.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İzel bu ne sevgi ah şarkısı

İzel yadeller şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt