Son Konular

İstanbul Cocuklarında Calan Şarkının sozleri (Beni Anla)

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu bir aşk şarkısı
Huzun dolu sevinc dolu
İlk gorduğum guluşun oldu
Savruldum o gun soldum
Beni anla
Beni anla
Oluyorum burda
Beni al gozlerine
Dışarda yazık olur bana
Beni al gozlerine
Dışarda yazık olur bana

"Beni Anla" adlı şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal bir aşk şarkısı gibi görünüyor. Şarkının sözleri sevgi, hüzün ve umut dolu gibi hissettiriyor. Bu tür sözlerle birlikte melodisiyle birlikte insanın duygularını harekete geçirecek bir etkiye sahip olduğunu düşünüyorum. Şarkının içerdiği bu duyguları ve mesajı anlamak ve hissetmek oldukça güzel. Şarkının sözlerine vurgu yaparak, duygusal bir anlatımı olan şarkıların insanların kalplerine dokunabildiğini düşünüyorum. Bu tür melodik ve duygusal şarkılar dinleyicilerle derin bağlar kurabilir ve onlara umut verebilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Aynen OyLe

Murat Dalkılıc Pardon 2009

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt