Son Konular

Murat Dalkılıc Pardon 2009

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Dalkılıc dun gece Beyaz Showun konuğuydu Cıkaracağı yeni single albumunden bir parca olan Pardon'u seslendirdiİşte Murat Dalkılıc Pardon şarkı sozuimagesmuratdalkilicpardon5adaebf39580agif
Senin başın dara duşmuyor mu
Doğru dunyasının lideri misin
Harbi mevzuyu ben buyutuyorum yani
Aklımdan zorum mu var
Herkes normal bende mi hasar
Kactıkca kıymık hep sakınana mı batar
Pardon gelgitlerden kafam bi ton
Bir daha yapmam bu son
Bir daha yapmam bu son
En kazık sorular cennetinde
Bir tane de sen yoneltince
Sabrım taştı nihayetinde
Aklımdan zorum mu var
Herkes normal bende mi hasar
Kactıkca kıymık hep sakınana mı batar
Bir daha yapmam bu son
Bir daha yapmam bu son
İki cift lafım var soyleyemedim
Benim işim yok mu sanki yine gidemedim
Geldim ayağına fener alayıyla
E insaf artık teslim olma
Tut tut tut tut
Aklıma mukayyet ol
Baştan savmayım
Bi de bunda ustayım
Ama metin ol
Don Juan ilan etme beni sakın
Bu konuda cok hassasım
Emin ol
Tut tut tut tut
Aklıma mukayyet ol

Murat Dalkılıç'ın "Pardon" şarkısının sözleri çok etkileyici ve anlamlı. Sözlerinde insanın kendisiyle hesaplaşması, anlayışlı olması ve hatalarından ders çıkarması gibi önemli mesajlar var. Şarkıda dikkat çeken birçok cümle var. Örneğin, "Pardon gelgitlerden kafam bir ton, bir daha yapmam bu son" kısmı insanın sürekli değişen duygularıyla başa çıkmaya çalışırken artık hataya yer vermemesi gerektiğini anlatıyor.

Şarkının bir diğer bölümünde ise, "İki cift lafım var söyleyemedim, benim işim yok mu sanki yine gidemedim, geldim ayağına fener alayıyla" ifadeleri ile iletişimsizlik ve anlaşılmamanın verdiği hüznü dile getiriyor. Ayrıca, "Don Juan ilan etme beni sakın, bu konuda çok hassasım emin ol" kısmında ise, kendi duygularının, kimliğinin yanlış algılanmasını önlemeye çalışan birinin seslenişi var.

Şarkının genelinde insan ilişkilerindeki karmaşıklıklar, anlaşılmamak, duygusal iniş çıkışlar gibi konular işleniyor. Murat Dalkılıç'ın şarkıları genellikle duygusal derinliği olan ve insanın iç dünyasına dokunan temaları işlemesiyle dinleyiciler tarafından seviliyor. Siz de bu şarkı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dinlerken size nasıl hissettirdi?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İstanbul Cocuklarında Calan Şarkının sozleri (Beni Anla)

Duman Grubu Dibine Kadar

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt