Son Konular

İphone Nasıl Sıfırlama Parolası Bilmiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

İphone Nasıl Sıfırlama Parolası Bilmiyorum? sorunuyla karşılaşan kullanıcılar için birkaç adım bulunmaktadır. İlk olarak, cihazınızı kapatmanız gerekmektedir. Ardından, Güç ve Ses Kısma düğmelerini aynı anda basılı tutun. Karşınıza çıkan Apple logosu göründüğünde, düğmeleri bırakabilirsiniz. Bu adımdan sonra, Sıfırla seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneği seçtikten sonra, Parola seçeneğini seçin ve Şifre alanını boş bırakın. Son olarak, Onayla düğmesine basarak sıfırlama işlemini tamamlayabilirsiniz. Bu adımları takip ederek İphone'unuzu sıfırlayabilirsiniz.
İçindekiler

İphone'unuzu sıfırlamak, cihazınızdaki tüm verileri silmek ve fabrika ayarlarına geri dönmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir seçenektir. Ancak, sıfırlama işlemi için parolanızı bilmek gerekmektedir. Parolanızı unuttuysanız veya bilmiyorsanız, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
1. iCloud ile Sıfırlama: İphone'unuzda "Find My iPhone" özelliğini etkinleştirmişseniz, başka bir cihaz veya bilgisayar üzerinden iCloud'a giriş yaparak İphone'unuzu uzaktan sıfırlayabilirsiniz. Bunu yapmak için iCloud hesabınıza giriş yapın, "Find My iPhone" seçeneğini seçin, cihazınızı seçin ve "Erase iPhone" seçeneğini tıklayın. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri siler ve parola gerektirmez.
2. iTunes ile Sıfırlama: İphone'unuzu daha önce bir bilgisayara bağlamış ve iTunes'a güvenmişseniz, İphone'u tekrar aynı bilgisayara bağlayarak sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. iTunes cihazınızı tanıdığında, "Restore iPhone" seçeneğini tıklayarak cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem de cihazınızdaki tüm verileri silecektir.
3. Recovery Mode ile Sıfırlama: İphone'unuzu recovery mode'a alarak da sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. Bunun için İphone'u kapatın, USB kablosunu bilgisayara bağlayın, ardından home (ana) tuşunu basılı tutarak İphone'u açın. iTunes cihazınızı tanıdığında, "Restore iPhone" seçeneğini tıklayarak cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.
4. Apple Destek ile İletişim: Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Apple Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Apple Destek size parolanızı kurtarma veya cihazınızı sıfırlama konusunda yardımcı olabilir. İletişim bilgilerini Apple'ın resmi web sitesinden bulabilirsiniz.
Yukarıdaki yöntemlerden herhangi birini kullanarak İphone'unuzu sıfırlayabilirsiniz. Ancak, sıfırlama işlemi cihazınızdaki tüm verileri sileceği için, bu işlemi yapmadan önce önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

İphone Nasıl Sıfırlanır? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçeriği ve Ayarları Sil
Sıfırlama Parolası Nasıl Değiştirilir? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Sıfırlama Parolasını Değiştir
İphone Fabrika Ayarlarına Nasıl Döndürülür? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçeriği ve Ayarları Sil
Telefonunuzun Verilerini Yedeklemeyi Unutmayın! iCloud veya iTunes üzerinden yedek alın.
İphone Sıfırlama Sonrası Apple Kimliği Girişi Yapılmalıdır. Apple Kimliği ve şifresi gerekmektedir.

İphone Nasıl Sıfırlanır? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçeriği ve Ayarları Sil
Sıfırlama Parolası Nasıl Değiştirilir? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Sıfırlama Parolasını Değiştir
İphone Fabrika Ayarlarına Nasıl Döndürülür? Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçeriği ve Ayarları Sil
Telefonunuzun Verilerini Yedeklemeyi Unutmayın! iCloud veya iTunes üzerinden yedek alın.
İphone Sıfırlama Sonrası Apple Kimliği Girişi Yapılmalıdır. Apple Kimliği ve şifresi gerekmektedir.

T

Lise Kaç Saat Ders?

T

Oppacı Ne Demek Kore?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri