Son Konular

Instagramda GIF nerede?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Instagramda GIF nerede?

Eğer siz de Hikayenizde GIF çıkartmalarını kullanmak istiyorsanız, Hikayeler ekranının sağ üst köşesinde yer alan çıkartma sembolü üzerinden GIF çıkartmasına ulaşmanız mümkün. GIF çıkartmasına bastıktan sonra öne çıkanlar kütüphanesinden dilediğiniz GIF'i kullanabilirsiniz.
WhatsApp nasıl GIF yapılır?
Nasıl GIF gönderilir
- WhatsApp'ı açın.
- Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
- Çıkartmalar > GIF'e dokunun.
- Ardından aşağıdakilerden birine dokunabilirsiniz: Belirli bir GIF'i aratmak için Ara'ya dokunun.
- Göndermek istediğiniz GIF'i seçin ve dokunun.
- Gönder'e dokunun.
WhatsApp gifler nasıl kaydedilir?
Android cihazlarda "Dahili depolama >> WhatsApp >> Media >> WhatsApp Animated GIFs" klasörüne kaydedilir. Galeride de bulabilirsiniz.

Instagram yazı gifleri nasıl yapılır?

GIPHY Cam'i açıp Kamera ikonuna tıklayın ve videoyu seçin ya da o anda kendiniz kaydedin. Ardından yollamak istediğiniz GIF'i seçerek '>' tuşu ile GIF formatına dönüştürün. Next butonu ile Instagram'ın kabul ettiği bir video formatına çevirin.
Instagram GIF nasıl yapılır?
Adım 1: Paylaşmak istediğiniz GIF dosyasını Kamera Rulosu'na kaydedin. Adım 2: GifLab'ı açın ve "GIF to Instagram"ı seçin. Adım 3: Yüklemek istediğiniz GIF'i seçin ve oynatma hızını ayarlayın. Adım 4: "Save and share on Instagram"a basın.
YouTube videosundan nasıl GIF yapılır?
İlk olarak YouTube'a giriş yapın, ve istediğiniz bir videonun altındaki Paylaş butonuna tıklayın. Burada karşınıza ekle, e-posta gönder ve GIF seçenekleri çıkacak. GIF seçeneğine tıkladıktan sonra videonun içinden 6 saniyelik bir kısmı GIF yapmak için seçin ve ardından Oluştur'a tıklayın.
Emoji ve GIF kullanma
- Android cihazınızda Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın.
- Metin girebileceğiniz alana dokunun.
- Emoji simgesine. dokunun. Buradan, şunları yapabilirsiniz: Emoji ekleme: Bir veya daha fazla emojiye dokunun. GIF ekleme: GIF'e dokunun.
- Gönder'e. dokunun.

Calik Holding CEO kim?

Kenar uzunluklari verilen ucgenin yuksekligi nasil bulunur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt