Son Konular

Calik Holding CEO kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Çalık Holding CEO kim?

Ahmet Çalık halen Çalık Holding ve şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.
Çalık Ailesi Kimdir?
Çalık Holding, 1997 yılının sonunda kurulan tekstil, enerji, inşaat, finans ve telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren Türkiye merkezli holding şirketi. Yönetim kurulu başkanı ve kurucusu Ahmet Çalık'tır. Çalık Ailesi'nin ilk faaliyetleri 1930 yıllarda tekstil ile başlamıştır.

Gap markası ne zaman kuruldu?

Gap, 1969 yılında Donald Fisher ve Doris F. Fisher tarafından kurulmuştur ve merkezi San Francisco, Kaliforniya'dadır. Şirket Gap, Banana Republic, Old Navy, Intermix, Hill City ve Athleta olmak üzere altı ana markayı işletmektedir.
Çalık Denim Genel müdür?
Son olarak 2021 yılında Genel Müdür Vekilliğini üstlenen Ahmet Serhat Karaduman, Aralık 2021 itibarıyla Çalık Denim Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Özlem Çalık Kimdir?

Öznur Çalık 1 Ocak 1965 tarihinde Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğdu. Babasının adı Halit, annesinin adı Makbule'dir. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 1988 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını Sosyal Politikalar üzerine yaptı.
Çalık Holding sahibi kim?
Ahmet Çalık (d. 1958, Malatya, Türkiye), Türk iş adamı ve Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı. 1981 senesinde ticari yaşamına Ortadoğu Tekstil'i kurarak başladı. Malatya'da GAP Güneydoğu Tekstil'i kurarak Doğu Anadolu'daki ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Çalık Denim kimin?

FAALİYET ALANI Tekstil Çalık Grubu'nun ilk şirketi olan Çalık Denim; Dünya'nın önde gelen premium denim üreticileri arasında yer almaktadır.
GAP neyin kısaltması?
Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı ve maliyetli projesi olup, bugüne kadar hazırlanan bölgesel kalkınma plan ve programları arasında en etkin olarak uygulananıdır.

Cevizin faydalari zararlari nelerdir?

Instagramda GIF nerede?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt