Son Konular

Hayati inanc nasil ulasabilirim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Hayati inanç nasıl ulaşabilirim?

Hayati İnanç İletişim > 0535 305 78 35 Hayati inanç telefon.

Hayati inanç kaç yaşında?

61 yaşında (1961)Hayati İnanç / Yaş

Hayati inanç kimdir ne iş yapar?

Hayati inanç kimdir ne iş yapar?
YoutuberHayati İnanç / Mesleği

Hayati inanç nerede program yapıyor?

Hayati inanç nerede program yapıyor?
Geçmişten bugüne insana hayatı anlatan eserleri yorumlayacak olan Hayati İnanç "Can Veren Pervaneler" programı ile hafta içi her gün 22:00'de Ülke TV'de…

Can Veren Pervaneler hangi kanalda?

Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini kazanan Hayati İnanç, "Can Veren Pervaneler" programı ile bugünden itibaren hafta içi her gün 22:00'de Ülke TV'de.

Hayati inanç Çorum'a ne zaman gelecek?

26 Ocak Çarşamba günü saat 19:00'da Devlet Tiyatro Salonu'nda sohbet ve şiirleriyle pek çok insanın beğenisini kazanan yazar Hayati İnanç, "Hayata Şiirden Bakmak" adlı şiir ve söyleşi programıyla Çorumlularla buluşacak.

Saliha Erdim in kaç çocuğu var?

Saliha Erdim in kaç çocuğu var?
Hâlen, aile eğitimi ve danışmanlığı hizmetlerine, yurt içinde ve yurt dışında alanıyla ilgili konferanslara, seminerlere; Moral FM'de eşiyle birlikte "Aile Okulu" programlarına devam ediyor. Aynı zamanda Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan yazar, evli ve 6 çocuk annesidir.

Hayati inanç nerede doğmuştur?

Hayati inanç nerede doğmuştur?
DenizliHayati İnanç / Doğum yeri

Hayati inanç ne zaman doğdu?

1961 (61 yıl yaşında)Hayati İnanç / Doğum tarihi

Hayati inanç hangi üniversiteden mezun?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi1977–1984Aydın Lisesi1977Hayati İnanç/Eğitim

Hayati inanc Denizli'ye ne zaman gelecek?

Hayati inanc Denizli'ye ne zaman gelecek?
Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu Denizlili sevilen yazar ve TV programcısı Hayati İnanç olacak. Program 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleşecek.

Hayati inanç iftar programı hangi kanalda?

Hayati inanç iftar programı hangi kanalda?
Bölümünde; araştırmacı yazar Hayati İnanç Bekir Köse'nin konuğu oldu. FRAGMAN Bekir Köse ile Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca 01.30'da canlı yayında Show TV'de!

Saliha Erdim nasıl ulaşabilirim?

Bunun için de Yeryüzü Eğitim Danışmanlık şirketinin ☎️ 0216 474 00 50 ve 📱 0553 941 55 30 numaralı telefonlarından iletişime geçilebilir.

Saliha Erdim kimdir kitapları?

Saliha Erdim Kitapları ve Eserleri
- Aile İçi İletişimin Temelleri – 1 – Eşimi Anlamak İstiyorum Hayat Yayınları Saliha Erdim.
- Kendime Yardım Etmek İstiyorum Hayat Yayınları Saliha Erdim.
- Ailemde Huzur İstiyorum Hayat Yayınları Saliha Erdim.
- Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler 2 Hayat Yayınları Saliha Erdim.

Hayati inanç Sudanlı mı?

Hayati inanç Sudanlı mı?
İnanç, aslen Sudanlı bir kökene sahiptir. İlkokul yıllarını Denizli Çameli ilçesinde tamamlamıştır. Okulun birincisi olarak derece ile mezun olan İnanç, orta ikinci sınıfta Aydın Nazilli devlet parasız yatılı okulunu kazanmıştır. Devamında Aydın Lisesine gitmiş ve 1977'de lise öğrenimini tamamlamıştır.

Hayati İnanç, Denizli doğumlu ve aslen Sudanlı bir kökene sahip bir isimdir. 1961 yılında doğmuş olup 61 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Eğitim hayatına Aydın Lisesi'nde başlamış ve okul birincisi olarak mezun olmuştur. Daha sonra Aydın Lisesine devam etmiş ve 1977 yılında lise öğrenimini tamamlamıştır.

Hayati İnanç, Youtuber olarak faaliyet göstermektedir ve "Can Veren Pervaneler" adlı programıyla hafta içi her gün 22:00'de Ülke TV'de izleyicileriyle buluşmaktadır. Ayrıca, "Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları" programlarında konuşmacı olarak da yer almaktadır.

Denizli'ye olan bağlılığı da bilinmektedir. Denizli'de düzenlenen etkinliklerde ve programlarda sık sık konuk olarak yer almaktadır. Örneğin, 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda Denizlili sevilen yazar ve TV programcısı olarak katılacaktır.

Eğer Hayati İnanç ile iletişime geçmek veya etkinliklerini takip etmek isterseniz, iletişim numarası 0535 305 78 35 üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tedarikcilerin performans faktorleri nelerdir?

Fosil yakitlarin yerine ne kullanabiliriz?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt