Son Konular

Haitinin Para Birimi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Haitinin para birimi nedir
Haitinin para birimi GourdeGurde dir *

Evet, doğru! Haiti'nin resmi para birimi "Gourde" olarak bilinir ve HİS şeklinde simgelenir. Gourde, 1912 yılında resmi para birimi olarak kabul edilmiştir. Haiti'nin para birimi olan Gourde, genellikle HTG kısaltmasıyla gösterilir. Gourde'nin alt birimi "Santim"dir ve 100 santim 1 Gourde'e eşittir. Haiti'de özellikle Amerikan dolarının da dolaşımda olduğunu belirtmek gerekir. Eğer daha fazla detay veya bilgi isterseniz ben buradayım, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gürcistanın Yüzölçümü

Haitinin Bayrağı

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt