- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Güven Özyurt kimdir nerelidir?
Güven Özyurt, 1969'da İstanbul'da doğdu. Levent Şehit Kubilay İlkokulu'nu ve Beşiktaş Atatürk Lisesi'ni bitirdi. 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu ve 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü İşletme Yönetimi Programını tamamladı.
Özgür Yücetürk kimdir?
Özgür Yücetürk 1995 yılında Ürün Uzmanı olarak Ford Otosan Pazarlama Departmanı'nda çalışmaya başlamıştır. Daha sonra sırası ile Pazarlama Stratejileri Müdürlüğü, Otomobil Ürün Müdürlüğü, Satış Destek Müdürlüğü ve Genel Müdür Teknik Asistanlığı görevlerinde bulunmuş, 2002 yılında Pazarlama Müdürü olarak atanmıştır.
Ali ihsan ilkbahar kimdir?
ALİ İHSAN İLKBAHAR 1989- 2003 yılları arasında OSD yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır. Emekli olduktan sonra otomotiv yan sanayi firması Coşkunöz A.Ş' nin yönetim kurulu başkanlığı yapmakta olup, 2004 yılından beri Ege Fren Sanayii ve Ticaret A.Ş de yönetim kurulu üyeliğini yürütmektedir.
Cem Temel Kimdir?
Genel Müdür Yardımcısı – Yeni Projeler. İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü mezunu. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi'nde işletme üzerine yaptı. 1993'ten bu yana Ford Otosan bünyesinde çeşitli görevler üstlendi.
Volkan çeppioğlu kimdir?
Finans & Muhasebe Direktörü görevini yürüten Sayın Kamil Volkan Çeppioğlu, 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Finans & Muhasebe Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak atanmıştır.
Cenk Çimen Kimdir?
Çimen, Koç Topluluğu'nda çalışmaya ilk olarak 1991'de Nasoto'da başladı. Ardından 1993-1998 yıllarında Ford Otosan'da çeşitli yönetim kademelerinde bulundu. 1998 -2009 yılları arasında Otokoç A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yaptı. Çimen, Haziran 2009'dan bu yana Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı olarak görev yapıyor.
Haydar Yenigün aslen nereli?
1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kariyerine aynı yıl Otosan'da atölye mühendisi olarak başladı….
Haydar Yenigün kim?
Yenigün, 2007 yılında Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı – Kocaeli Fabrika Müdürü olarak atanarak, 2012 yılından bu yana Ford Otosan'da Genel Müdür görevini sürdürdü. 1964 İstanbul doğumlu olan Haydar Yenigün, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde 1987 yılında tamamladı.