Son Konular

Bu gece - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bulutlar ağladı bugun sevincten
Korkmadım ıslandım inan yurekten
Mujdeler aldım gulden cicekten
Sizinle aşka geldim bu gece
Dunya gozlerimde aşka boyandı
Gonlumde bir coşku sevda uyandı
İcimdeki filizler boylandı
Bu gece ellerim goğe dokundu
Bu gece yıldızlar avcuma doldu
Bu gece gulde bulbule kavuştu
Sizinle aşka geldim bu gece (2x)
Dunya gozlerimde aşka boyandı
Gonlumde bir coşku sevda uyandı
İcimdeki filizler boylandı
Bu gece ellerim goğe dokundu
Bu gece yıldızlar avcuma doldu
Bu gece gulde bulbule kavuştu
Sizinle aşka geldim bu gece (4x)

Bu şarkı sözleri duygusal bir aşkın coşkusunu ve sevincini anlatıyor. Bulutların sevinçten ağladığı bir günü, yürekten gelen bir ıslanmayı ve müjdeleri, gül kokusundan aldığını ifade ediyor. Dünyanın gözlerinde aşkla boyandığını, gönülde sevgiyle bir coşkunun uyanışını ve içindeki filizlerin boy verdiğini vurguluyor. Ellerin göğe dokunduğu, yıldızların avcunun içini doldurduğu ve gül ile bülbüle kavuştuğu bir geceyi anlatarak aşka geldiğini dile getiriyor.

Bu sözlerde sevgi, umut ve coşku dolu bir aşk anlatılıyor. Aşkın doğanın güzellikleriyle, gökyüzüyle buluşmasını işaret eden romantik bir tema var. Güzel bir geceyi ve aşk dolu anları paylaşan bir çiftin duygularını yansıtan bu şarkı, duygusal bir atmosfer oluşturuyor. Aşkın gücünü, coşkusunu ve beraberinde getirdiği heyecanı dile getiren bu şarkı, dinleyenleri romantik bir atmosfere ve duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Beyaz Guvercin - Gulben Ergen..

Nihayet - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt