- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Granocyte 34 mu nedir?
GRANOCYTE lenograstim adı verilen bir ilaç içermektedir. Bu ilaç sitokinler adı verilen bir ilaç grubuna dahildir. GRANOCYTE vücudunuzun enfeksiyonla savaşan daha fazla sayıda beyaz kan hücresi (akyuvar) üretmesine yardımcı olarak etkisini göstermektedir. Bu kan hücreleri kemik iliğinizde üretilmektedir.
NEUPOGEN ne zaman kullanılır?
NEUPOGEN, kemoterapi alan veya ciddi beyaz kan hücresi azalması (nötropeni) şikayeti olan çocukların tedavisinde kullanılır.
Leucostim nedir yan etkileri?
Leucostim nedir yan etkileri?
LEUCOSTIM kullanımı ile görülen en sık yan etki kas ve kemik ağrısıdır, bu durum standart ağrı kesicilerle (Analjezikler) tedavi edilebilir. Kök hücre veya kemik iliği transferi olacak hastalarda "graft versus host" (GvHD) hastalığı meydana gelebilir.
NEUPOGEN ne zaman etki eder?
NEUPOGEN ne zaman etki eder?
Sitotoksik kemoterapi almakta olan hastalarda, NEUPOGEN tedavisi başlatıldıktan 1 ile 2 gün sonra, nötrofil sayılarında tipik olarak geçici bir artış görülür. Ancak, kalıcı bir terapötik yanıt için, NEUPOGEN tedavisi, beklenen alt düzeyi geçmeden ve nötrofil sayısı normal sınırlara ulaşmadan durdurulmamalıdır.
Fraven ne işe yarar?
HIV enfeksiyonu FRAVEN, ilerlemiş HIV enfeksiyonu olan hastalarda bakteriyel enfeksiyon riskini azaltmak için, kalıcı nötropeninin (MNS ≤ 1.0 x 109/L) tedavisinde endikedir.
Granocyte muadili nedir?
Çoşkun Tecimer piyasada Neuprogen"in, Granocyte adını taşıyan bir muadili olduğunu, bu ilacın SSK ve Emekli Sandığı hastalarında kullanılması için talimat verdiğini söylüyordu.
NEUPOGEN kimler yazabilir?
NEUPOGEN kimler yazabilir?
Üroloji uzmanı raporuna istinaden tüm hekimler tarafından reçete edilebilir.
Leucostim nedir ne için kullanılır?
Leucostim nedir ne için kullanılır?
LEUCOSTIM kemik iliğini hızlı bir şekilde yeni beyaz kan hücreleri üretmesi için uyarır. sisteminin çökmesine neden olan hastalık, AIDS) bulunan hastalara enfeksiyon riskinin azaltılmasına yardımcı olması için.
Neupogen 48 MU?
NEUPOGEN, enjeksiyon için berrak, renksiz çözelti/damar içine yavaş uygulama için yoğunlaştırılmış çözelti (steril konsantre) içeren enjeksiyona hazır şırınga şeklinde piyasaya sunulmaktadır. NEUPOGEN, etkin bileşen olarak 48 milyon ünite (480 mikrogram) konsantrasyonda filgrastim içerir.
NEUPOGEN yan etkileri nelerdir?
NEUPOGEN kullanımı ile görülen en sık yan etki kas ve kemik ağrısıdır, bu durum standart ağrı kesicilerle (Analjezikler) tedavi edilebilir. Kök hücre veya kemik iliği transferi olacak hastalarda "graft versus host" (GvHD) hastalığı meydana gelebilir.
NEUPOGEN 48 MU kul hazir Siringa nedir?
NEUPOGEN 48 MU kul hazir Siringa nedir?
NEUPOGEN, kemoterapi (kanser ilacı) tedavisi alan veya ciddi beyaz kan hücresi azalması (nötropeni) şikayeti olan çocukların tedavisinde kullanılır. Çocuklara verilen doz vücut ağırlığına göre orantı kurulduğunda yetişkinlere verilen ile aynıdır.
Fraven iğne ne zaman kullanılır?
Fraven iğne ne zaman kullanılır?
Subkutan enjeksiyon neden yapılır?
Subkutan enjeksiyon, deri ile kas arasındaki yağ dokusu tabakasına ilaç vermek için kullanılır. Deri altı doku daha küçük bir kan kaynağına sahiptir. Bu da ilacın bir damara sokulduğundan daha yavaş emildiği anlamına gelir.