Son Konular

Assist car Rental sahibi kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Assist car Rental sahibi kim?

Selçuk Göç – Board Of Directors – AssistCar Rental | LinkedIn.

Sıxt sahibi kim?

Sıxt sahibi kim?
Erich Sixt VermÖGensverwaltung GmbhSixt / Üst kuruluşu

Selçuk göç kimdir?

Selçuk göç kimdir?
SELÇUK GÖÇ 17671 Galatasaray Spor Kulübü Üyesi ,1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi , Galatasaray Yardımlaşma Sandığı Üyesi, TOKKDER Üyesi, 2016 Arch Of Europe Frankfurt " En İyi Araç Kiralama Firması Altın Kategori Kalite" sahibi , İngilizce ve Almanca biliyor.

Bor holding sahibi kim?

Özgür Cem Hancan kurucu üyelerinden olan Hancan, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Borlease Otomotiv Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Fehmi Sertdemir kimdir?

Fehmi Sertdemir kimdir?
Dokuz Eylül Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinden mezun olduktan sonra uluslararası bir araç kiralama firmasında çalıştım. 1991 yılının sonlarında kendi şirketimin kuruluşunu tamamlayıp ARTICAR markası ile araç kiralama sektöründe hizmet vermeye başladım. 2008 yılı başında Sixt rent a car uluslararası …

Ali Vural Ak kimdir?

Ali Vural Ak kimdir?
Vural Ak, 1991 yılında ilk şirketini kurdu. Şirketini kurduğu esnada Boğaziçi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilim okuyordu ve harçlığını çıkarmak için 5 yıl boyunca farklı araba kiralama şirketlerinde satış elemanı, transfer elemanı ve şoför olarak çalıştı.

Intercity de toplam kaç araç var?

Intercity bugün 30 bin aracı, 400'e yakın çalışanı, 7 bin 500'e yakın kurumsal müşterisi ve yüzde 25 pazar payı ile operasyonel filo kiralama sektörünün lideridir.

Gsyiad başkanı Ibrahim Hatipoğlu kimdir?

Gsyiad başkanı Ibrahim Hatipoğlu kimdir?
İbrahim Hatipoğlu 1969 Şanlıurfa Doğumlu İş İnsanı. İTÜ Makine Mühendisliği 1991 ve İTÜ Makine Mühendisliği Otomotiv Programı Yüksek Lisans 1993 Mezunu. Egebant A.Ş. YK Başkan Yrd. ve Genel Müdürü, 16511 nolu Galatasaray SK Üyesi.

Galatasaray yönetim kurulunda kimler var?

Galatasaray yönetim kurulunda kimler var?
Burak Elmas. Başkan.

Assist Car Rental'ın sahibinin Selçuk Göç olduğunu ve Sıxt'in sahibinin ise Erich Sixt Vermögensverwaltung GmbH olduğunu belirtmek isterim.

Selçuk Göç, Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan bir iş insanıdır. Aynı zamanda Galatasaray Yardımlaşma Sandığı ve diğer çeşitli kuruluşların üyesidir. Araç kiralama sektöründe "En İyi Araç Kiralama Firması Altın Kategori Kalite" ödülüne sahip olan Selçuk Göç, İngilizce ve Almanca dillerini de bilmektedir.

Fehmi Sertdemir, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan bir iş insanıdır. 1991 yılında kendi şirketi ARTICAR markası ile araç kiralama sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

Ali Vural Ak, 1991 yılında ilk şirketini kurmuş ve araba kiralama sektöründe deneyim kazanmış bir iş insanıdır. Boğaziçi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilim okumuş olan Vural Ak, çeşitli araç kiralama şirketlerinde çalışmıştır.

Intercity, bugün 30 bin araca sahiptir ve operasyonel filo kiralama sektöründe lider konumdadır. Şirketin yaklaşık 400 çalışanı ve 7,500'e yakın kurumsal müşterisi bulunmaktadır.

Gsyiad Başkanı İbrahim Hatipoğlu, 1969 doğumlu bir iş insanıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Hatipoğlu, Egebant A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Galatasaray yönetim kurulunda ise Burak Elmas'ın başkanlık görevini yürüttüğünü belirtmek isterim.

Adalanma ne demek?

Klima dis unite yasak mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt