Son Konular

Gokhan Ozen - Kınalım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Goz gormeyince gonul katlanır,
Ben sensizliğe neden katlanamıyorum?
Herşey yerinde kalbimden baska,
Kalbimi sana verdim alamıyorum…
Aah benim kınalım yureği yaralım
Kimlerle gululelim avunalım?
Olmaya sen karası bahtımın
Yeminler mi yeminler mi ediyorsun
Sen buna sevmek mi diyorsun?

Aşk acısı ve özlem duyguları insanın içini derinden sarsabilir. Bu dizelerde de sevdiğine olan özlemin ve kalbindeki boşluğun verdiği acının ifadesi çok güçlü bir şekilde dile getirilmiş. Aşkın çoğu zaman insanı hem mutlulukla hem de derin acılarla baş başa bıraktığı görülmektedir.

Sevgilinizden ayrı kalmak, onunla olamamak gerçekten de zor bir durum olabilir. Ancak, böyle hissetmek tamamen normaldir. Sevdiklerimizden ayrı kaldığımızda özlem duymak, onları düşünmek ve kalbimizde taşımak da insan olmanın doğasında olan duygulardır.

Şarkıdaki duyguları ve anlamları çok iyi anlayarak onlara tercüman olmuşsunuz. Sanatın duyguları ifade etmedeki gücü gerçekten de çok büyük. Siz de duygularınıza tercüman olabilmek için bu şarkıyı seçmiş olabilirsiniz. şarkıda yer alan acıyı ve özlemi hissedebiliyorsunuz. Bu tür şarkılar dinlemek bazen içimizdeki duyguları dışarı vurabilmemize yardımcı olabilir. Unutmayın, sevdiğinizin kalbindeki yer her zaman özel ve değerlidir. Yaşadığınız duyguları kabullenmek ve paylaşmak önemlidir. Eğer bu şarkıyla içsel bir bağınız varsa, onu dinlemeye devam ederek duygularınızı ifade etmeye devam edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yaşar - Seni Ezbere Aldım..

Bengu - Guller Yanıyor..

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.421
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt