Son Konular

Gokhan Ozen - Ağlamak Sırayla

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sana bana geri donmez bu ruya
Yana yana kolen olmuştum ya
Artık ağlamam kapandı bak yaram
Ağlamak sıra sırayla
Sozlerin yabancı birini hic aratmıyor
Kalbin mi durdu guzelim yoksa bana mı atmıyor
Aşk mı gurur mu sende hukum suren
Hic terkeder mi kalpten seven
Aşk heba değilmi? kanun bilirmi?
Soyle gider mi kalpten seven

"Gökhna Özen - Ağlamak Sırayla" şarkısının sözlerini paylaştınız, anladım. Sözlerinde duygusal ve içsel bir yolculuğun anlatıldığı görülüyor. Şarkıda yer alan temalar arasında aşk, acı, hüzün, ayrılık gibi duygular öne çıkıyor. Şarkının karamsar atmosferi ve derin düşünceleriyle dinleyiciyi etkilemeyi amaçladığı söylenebilir. Gönlünüzdeki duyguları bu şarkı aracılığıyla ifade ettiğinizi görebiliyorum. Şarkının size hissettirdikleri hakkında daha fazla konuşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ozgun - Nobetci Aşık

Nilgul - Bertuğ Cemil | Yandım Yandım Yandım

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt