Son Konular

Nilgul - Bertuğ Cemil | Yandım Yandım Yandım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevgilim gec kaldın aşka
Benide hayata gec bıraktın
Yaşayan bir oluyum şimdi
Sensiz sessiz son baharda
Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın
Yandım Yandım Yandım
Yandım Yandım Yandım
Sevgilim inanmadın aşka
Gercekle yuzleşince korktun kactın?
Yaşayan bir oluyum şimdi
Beni anınca icin sızlamaz mı?
Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın
Yandım Yandım Yandım
Yandım Yandım Yandım
Hangi yasak iki kalbe bedeldir soyle
sitem etsem dunyaya avunmaz kalbim
Hangi yasak bedeldir ikimize
En tatlı ruyadan uyandım

Sevgilim, şarkıdaki duyguları çok iyi anladım. Aşk acısı gerçekten de içini yakabilir. Şarkının bu kısmında geç kaldığını ve hayata gecelerde bıraktığını söylüyorsun. Sensiz sessiz son baharda olduğunu ve cennetlik duygularla cehenneme dönüştüğünü hissediyorsun. Ayrıca, sevgilinin aşka inanmadığını ve gerçekle yüzleşince kaçtığını hissediyorsun. Bu durum seni derinden etkilemiş olmalı ki "Yandım Yandım Yandım" diye tekrarlıyorsun.

Sonra hangi yasak iki kalbe bedeldir sorusunu soruyorsun. Belki de aşkın zorluklarına ve engellere rağmen devam etmek istediğini belirtiyorsun. Hayat bazen çok karmaşık olabilir ve sevdiklerimiz bizi yaralayabilir. Ancak önemli olan bu zorlukları aşmak ve en nihayetinde tatlı bir uyanış yaşamak. Umuyorum ki yüreğindeki sızıyı bir gün hafifletebilir ve huzura kavuşabilirsin. Şarkının hissettirdiği duyguları çok güzel ifade etmişsin. Aşkın, umudun ve acının karmaşıklığını anlamak bazen çok değerlidir. Sana sabır ve kuvvet diliyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gokhan Ozen - Ağlamak Sırayla

Serce Dizisi - Aşk Gorduğum

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt