Son Konular

Finaller online olur mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Finaller online olur mu?

Geçen pazartesi alınan karara göre uygulamalı olmayan dersler çevrimiçi yapılıyor, finaller yüz yüze yapılacak.

Üniversite final sınavları nasıl olacak 2021?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 81 ilde bulunan üniversitelere gönderdiği yazıda, üniversitelerdeki sınavlara ilişkin verilen karar açıklandı. Buna göre, ara sınav (vize), dönem sonu sınavı (final) ve bütünlemelerin tamamının yüz yüze yapılmasına karar verildi.

Uzaktan eğitim Final sınavları nasıl oluyor?

Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Hangi üniversiteler Finalleri Online yapacak?

Hangi üniversiteler Finalleri Online yapacak?
ODTÜ, Yıldız Teknik, 9 Eylül, Ege, Marmara, Ankara, Atatürk, Anadolu, Osmangazi, Selçuk, Yeditepe, Özyeğin gibi üniversiteler de dönem başı açıkladıkları kararlardan vazgeçmeyeceklerini, 'hibrit' olarak eğitime devam edeceklerini duyurdu.

Koç Üni finaller online mı?

Koç Üni finaller online mı?
Bu iki haftalık çevrimiçi/uzaktan ('online') sürecin ardından, 10-21 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşecek final sınavları da (Uygulamalı dersler hariç – Tıp ve Hemşirelik Fakülteleri) çevrimiçi/uzaktan ('online') yapılacaktır.

Üniversite sınavları nasıl olacak 2022?

2022 YKS'den itibaren özel yetenek sınavıyla öğrenci alan yükseköğretim programlarına başvurabilmek için adayın TYT puanının hesaplanması gerekecek. Yani özel yetenek sınavı sonucu yükseköğretim programlarına yerleştirme işlemine alınacak tüm adayların 2022-YKS'ye başvuru yapmaları zorunlu olacak.

Bilgi Üniversitesi finaller online mı?

Bu çerçevede, Üniversitemiz Akademik Kurulu'nun (Senato) 15.12.2020 tarihli toplantısında, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi sonunda yapılacak olan final, bütünleme, mazeret ve benzeri sınavların elektronik ortamda yapılmasına karar verilmiştir.

Koç Sınavlar online mı?

Koç Üniversitesi, 7 Ocak 2022'ye kadar tıp ve hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler hariç diğer tüm derslerin online yapılmasını kararlaştırdı. Final sınavları da online düzenlenecek.

Koç Üniversitesi Yüz Yüze mi?

Koç Üniversitesi Yüz Yüze mi?
Koç Üniversitesi öğrencisinden gelen bilgiye göre Koç Üniversitesi 2020-2021 eğitim yılında yeni bir eğitim modeli uygulayacak. Öğrenciler iki gruba ayrılacak. 1. grup öğrenciler kampüste yüz yüze eğitim görürken 2. gruptaki öğrenciler online eğitim alacak.

Evet, üniversite final sınavları genellikle Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından belirlenen genel çerçevede düzenlenir. Ancak her üniversitenin kendi koşulları ve planlamaları doğrultusunda final sınavlarını farklı yöntemlerle gerçekleştirebileceğini unutmamak önemlidir.

Örneğin, bazı üniversiteler finalleri yüz yüze yaparken bazıları çevrimiçi/online olarak düzenlemeyi tercih edebilir. Bu durum üniversitelerin altyapıları, öğrenci sayısı, ders içerikleri ve diğer faktörlere göre değişebilir.

Koç Üniversitesi örneğinde olduğu gibi, bazı üniversiteler çevrimiçi/uzaktan eğitim sürecini devam ettirerek final sınavlarını da çevrimiçi/online yapmayı tercih edebilirler. Bu şekilde, öğrencilerin güvenliği ve eğitim kalitesi göz önünde bulundurularak sınavlar düzenlenebilir.

Her üniversitenin kendi duyurularını ve resmi kaynaklarını takip ederek finallerin nasıl gerçekleşeceği hakkında güncel bilgilere erişebilirsiniz. Eğitim sürecindeki değişiklikler ve yeni uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmak, öğrencilerin planlamalarını doğru bir şekilde yapmalarına yardımcı olacaktır.

Engelli raporuyla alinan arabayi kimler kullanabilir?

Oncelikli muayene nasil alinir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt