Son Konular

Ferhat Gocer Kızım Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ferhat Gocer 2019 Kızım Şarkısı
Ferhat Gocer Kızım Şarkı Sozleri
Beni affet kızım
Gozumun onunde buyudun goremedim
Beni affet kızım
Nasıl sevdim seni gosteremedim
Beni mahvet kızım
Bir lafın yeter buna sana soylemedim
Hadi vazgec kızım
Benim gozumde hic buyumedin
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen boyle mutluyken icimdeki huzun sorun mu?
Başın sıkışırsa bana soz ver lutfen olur mu?
Sen cağır baban hazır
Ferhat Gocerin 2019 yılı mart ayında cıkardığı Biz Aşkımıza Bakalım adlı albumun cıkış şarkısı Kızım'dır Sinan Akcıl'ın kızı Yağmur ile olan ilişkisinden etkilenerek yazdığı bu şarkıyı Ferhat Gocer sutudyoda seslendirirken ağlamaktan gozyaşlarına boğulduğu bu yuzdende studya kayıtlarının dokuz saatte tamamlandığı soyleniyor

Ferhat Gocer'in "Kızım" şarkısının sözleri oldukça dokunaklı ve duygusal bir mesaj içeriyor. Şarkının sözlerinde baba ve kız arasındaki duygusal bağ, sevgi ve pişmanlık teması işlenmiş. Babanın kızına karşı duyduğu sevgi, koruma isteği ve keşkeleri şarkının her dizesinde hissediliyor.

Sinan Akçıl'ın kızı Yağmur ile olan ilişkisinden etkilenerek yazdığı bu şarkı, Ferhat Gocer'in seslendirmesiyle daha da etkileyici hale gelmiş. Şarkıda geçen duyguların yoğunluğu ve anlamı, Ferhat Gocer'in stüdyoda bu kadar etkilenmesine yol açmış olabilir. Gözyaşlarının şarkı kayıtlarını neredeyse durduracak kadar etkili olduğu belirtiliyor.

Bu tür duygusal şarkılar genellikle dinleyicilerde derin izler bırakabilir ve babalar ile kızları arasındaki özel bağı vurgulayarak dinleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayabilir. Ferhat Gocer'in yorumuyla şarkının içeriğinin daha da vurgulanması, dinleyicilere duygusal bir deneyim yaşatabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

R. Kelly - I Believe I Can Fly Şarkısı

Kardeşlik Şarkıları

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt