Son Konular

facebook şifremi unuttum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

SORU: face şifremi unuttum facemin kayıtlı olduğu msn nin şifre ve gizli yanıt cevabınıda unuttum nolursunuz yardım edin facemi istiorum nannnn arkiler şifre kırıcı programa gir msn ni yaz facenin şifresini deiştir flan dediler nolur kırıcıyı indirmek istiorumm

CEVAP: Facebook şifrenizi geri alabilmek icin 'Şifreni mi unuttun'a tıklayın

Facebook'a kaydolurken kullandığınız eposta adresinize yeni şifre almanızı sağlayacak bir link gelecektir O linke tıklayarak yeni şifre kaydedip facebook sayfanıza ulaşabilirsiniz
E posta adresimize link gelmesi bazen bir sure alabiliyor, bekleyin mutlaka gelecektir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Karar alma süreçlerinde 5 aşama nedir?

S

Lucid (Lusid) ruya nasıl gorebilirim

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri