Son Konular

Esed nasil kaldirilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Esed nasıl kaldırılır?

2.Adım : Bilgisayarınızda yüklü programların listelendiği ekrandan ESET Endpoint Security yazılımını seçip ok işareti ile gösterilen Değiştir seçeneğini tıklayınız. 3.Adım : Karşınıza çıkan ekrandan İleri seçeneğini tıklayınız. 4. Adım : Karşınıza çıkan ekrandan Kaldır (Remove) seçeneğini tıklayınız.

ESET antivirüs ücretli mi?

Tamamen ücretsiz sürümü alın veya PREMIUM'a yükseltin* ESET Mobile Security AV‑TEST Institute sertifikalıdır. ESET MRG Effitas Certificate ile ödüllendirilmiştir.

Windows 7 den sonra ne çıktı?

Windows 7 den sonra ne çıktı?
14 Ocak 2020'den sonra, Windows 7 bulunan bilgisayarlar artık güvenlik güncelleştirmelerini almayacak. Bu nedenle, sürümünüzü sizi ve verilerinizi daha güvenli tutmaya yardımcı olmak için en son güvenlik güncelleştirmelerini sağlayabilen Windows 10 gibi modern bir işletim sistemine yükseltmeniz önem taşır.

Nod32 nasil silinir?

Nod32 nasil silinir?
Eset Nod32 kaldırma programını çalıştırın.
- Yukarıdaki ekranda Y yuşuna basın. Yüklü olan ESET ürünleri listelenecektir. Burada istediğiniz ürünü, kaldırmak isteiğiniz ürünün numarasını girin. Örneğin 1 enter tuşuna basın.
- Eset Nod32 kaldırma işlemi bittiğinde aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bir tuşa nasın ve çıkın.

ESET telefondan nasıl kaldırılır?

Kaldırma
- Android ana ekranında Başlatıcı
- 2.Ayarlar bölümüne dönüp Uygulamaları yönet > ESET Mobile Security > Yüklemeyi Kaldır'a dokunun.
- 1.Ayarlar bölümüne gidip Uygulamaları yönet > ESET Mobile Security > Yüklemeyi Kaldır'a dokunun.
- 2.Ayarlar'ı seçin.
- 3.Kaldır'a dokunun.

Eset Antivirus iyi mi?

Geçtiğimiz yıl 18 ev tipi kullanıcı güvenlik ürünlerini değerlendirdiklerinde, önde gelen bağımsız test laboratuvarı AV-Test ESET'in tespit performansını mevcut zararlı yazılımlara karşı %100 etkili ve sıfırıncı gün zararlı yazılımlara karşı %98.9 etkili şeklinde değerlendirdi.

Windows 10 Bitiyor Mu?

Windows 10 Bitiyor Mu?
Teknoloji devi tarafından alınan karara göre 14 Ekim 2025 tarihinde Windows 10'a sağlanan destek sona erecek. Bu gelişme, popüler işletim sisteminin Home, Pro, Enterprise ve Educations sürümlerini kapsıyor.

Windows XP den sonra ne çıktı?

Windows XP den sonra ne çıktı?
Windows XP'nin geliştirilmesinden yaklaşık 5 yıl sonra Microsoft, Windows ailesinin en yeni sürümü Windows Vista'yı piyasaya sürdü. Geliştirme süreci yaklaşık 1,5 yıl süren Vista gerek son kullanıcılar gerekse profesyoneller için çok sayıda yenilik içeriyordu.

Eset nasıl kaldırılır konusunda detaylı bir şekilde adımları paylaşacağım:

1. Bilgisayarınızda "Denetim Masası"nı açın.
2. "Program Ekle veya Kaldır" veya "Programları Kaldır" seçeneğine tıklayın.
3. ESET Endpoint Security yazılımını listeden bulun.
4. ESET Endpoint Security'a tıklayın ve "Kaldır" veya "Kaldır/Değiştir" seçeneğine tıklayın.
5. Kaldırma işlemini onaylamak için ekrandaki yönergeleri takip edin.
6. Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

ESET antivirüs ücretli bir yazılımdır ancak ücretsiz sürümü de bulunmaktadır. Daha fazla özellik ve koruma isteyen kullanıcılar için premium sürümler de mevcuttur. ESET Mobile Security, AV-TEST Enstitüsü tarafından sertifikalanmıştır ve MRG Effitas Sertifikası ile ödüllendirilmiştir.

Windows 7'nin destek süresi 14 Ocak 2020'de sona erdi ve artık güvenlik güncelleştirmeleri alamamaktadır. Bu nedenle, daha güvenli bir ortam sağlamak için Windows 7'den daha modern bir işletim sistemi olan Windows 10'a yükseltme yapmanız önerilir.

ESET Nod32 nasıl kaldırılır konusunda şu adımları takip edebilirsiniz:
1. Eset Nod32 kaldırma programını çalıştırın.
2. Ekranda yönergeleri izleyerek yüklenmiş ESET ürünlerini listeleme ve seçme işlemlerini yapın.
3. Kaldırma işlemi tamamlandığında ekranda bir bilgilendirme mesajı göreceksiniz. Bu mesajı OK veya TAMAM gibi bir tuşa basarak onaylayın.

ESET antivirüs programı ev kullanıcıları arasında oldukça etkili bir koruma sağlayan bir yazılımdır. AV-Test laboratuvarı tarafından yapılan testlerde ESET, mevcut zararlı yazılımlara karşı %100 etkili, sıfırıncı gün saldırılarına karşı %98.9 etkili olarak değerlendirilmiştir.

Windows 10 için son destek tarihi teknoloji devi tarafından 14 Ekim 2025 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten itibaren Windows 10'a sağlanan destek sona erecektir.

Windows XP'den sonra Microsoft, Windows Vista adında yeni bir işletim sistemi piyasaya sürmüştür. Vista, birçok yenilik ve geliştirme içermiş olup, kullanıcılar ve profesyoneller için farklı özellikler sunmaktadır. Bu sürüm, Windows XP'nin yerini almış ve yeni bir dönemi başlatmıştır.

Sok olusmasina neden olan faktorler?

Bobrek yetmezliginde ne zaman diyalize girilir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.413
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt