- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
En iyi saç jölesi hangisi?
En İyi Saç Jölesi Listesi
Sıra | Markalar | neoldu Puanı
1 | Schwarzkopf GOT2B | 10/9.9
2 | Cantu Shea | 10/10
3 | Insight Ekstra | 10/9.8
4 | L'Oreal Paris | 10/9.7
Bukleleri belirginleştirmek için ne yapmalı?
Jöle ya da spreydense köpük tercih etmeniz buklelerinizin daha doğal görünmesini sağlayacaktır. Köpüğü ıslak saça çok fazla abartmadan uygulayarak şekillendirebilirsiniz.
Jöle kac tl?
Jöle kac tl?
%24 indirimle Otacı Bitkisel Saç Şekillendirici Orta-Sert 150 ml Saç Jölesi 15 TL'ye, %19 indirimle Taft Islak & Sert Alkolsüz 200 ml Saç Jölesi 30 TL'ye, %11 indirimle L'Oreal Paris Studio Line Indestructible Tüp Jöle 2'li Set Saç Jölesi 158 TL'ye, %31 indirimle Bonhair 750 gr Saç Jölesi 24 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Super Wax nedir?
Saçlarınız için bakım da sağlayan wax. Güçlü Doku ve ayırma kontrolü sağlayan, güçlü wax dokusuyla mükemmel ayrışma sağlar. Ağırlık yapmayan, hafif, kremsi formülü saçta yağlanma yapmaz. Doğal, yağsız ve parlak sonlandırma sağlar.
Benri saç köpüğü iyi mi?
Yıllardır taft bukle kullanan biri olarak beni oldukça memnun eden saç köpüğü. Beğenilmemesine şaşırdım ama ben memnun kaldım. Özellikle saç köpüklerinin indirimli halinin bile 25 tl civarı olduğu bi dönemde 11 tlye saç köpüğü almak iyi hissettiriyor şu krizde. Bence başarılı.
Kıvırcık saçlar için ne kullanılmalı?
Kıvırcık saçlar için ne kullanılmalı?
KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN EN ETKİLİ BAKIM ÖNERİLERİ
- Saç Kremi Kullanın.
- Saçınızı Yıkarken Karıştırmamaya Dikkat Edin.
- 3. Yatarken Bone Kullanın.
- Saç Açıcı Krem ya da Sprey Kullanın.
- Saçların Islaklığını Alıp Kurulayın.
- 6. Şampuan Seçimini Doğru Yapın.
- 7. Saçınızı Islakken Kestirmeyin.
- 8. Yüksek Isıda Fön Çekmeyin.
Kıvırcık saçın bozulmaması için ne yapılmalı?
Pamuklu yastıklar kabarmalara ve saçlarda çözülmesi zor düğümlere sebebiyet verir. Bu kabarmayı ve düğümleri çözmek için de ertesi gün saçlarınızı yıpratıcı bir şekilde taramanız gerekebilir. Özellikle ipek bir yastık kılıfında uyursanız bu tip sorunları önlemiş olursunuz.
Jöle saça zarar verir mi?
Jöle her ne kadar saçın yüzeyinde kullanılsa da saçın dibine ve deriye nüfus eder. Saç dip ve saç derisinde yer alan gözenekleri kaplayarak saçın nem ve oksijen almasını engeller. -Saç derisi altında yer alan kılcal damarları tıkar. -Kelliğe yol açacak kadar telafisi olmayan zararlara yol açabilir.
Süper wax saç döker mi?
Süper wax saç döker mi?
Saç Wax Saç Döker Mi? Wax saç şekillendirici, saç dökülmesine neden olmaz.