Son Konular

Emre Aydın duymak istiyorum şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kavak Yelleri emre aydın duymak istiyorum
Renksiz hayaller dolu dokulen gozyaşlarım
Ezikliği kalbimde yaşanmış tum aşkların
Tum acı anıları bana bırakıp gitme
Beni bana ver artık peşinden surukleme
Duymak istiyorum duymak istiyorum
Kalbimde ruhunu duymak istiyorum
Gormek istiyorum gormek istiyorum
Gozumde gozunu gormek istiyorum
İncitme kalbimi bırakıp gitme
Sana kendimi verdim beni yok etme
Ne olur suskun durma bir şeyler soyle
Karanlığın icinde kaybolma oyle
Duyabilsem kalbini okuyabilsem seni
Sessiz feryatlarını acı ağıtlarını
Tum haykırışlarını hissetmek istiyorum
Sana yaklaşıp seninle olmek istiyorum

Kavak Yelleri dizisinin unutulmaz şarkısı "Duyamadım" sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Emre Aydın'ın güçlü sesiyle yürekleri titreten bu şarkı, aşkın karmaşık duygularını ve özlemlerini anlatıyor. Sözlerindeki melankolik atmosfer ve derin duygular dinleyenleri derinden etkiliyor.

Emre Aydın'ın duygusal yorumuyla seslendirdiği bu şarkı, aşkın, özlem'in ve umudun iç içe geçtiği bir hikayeyi anlatıyor. Kalbindeki boşluğu dolduramamış aşklara, incitilen duygulara ve kaybolan umutlara olan özlemini dile getiriyor.

Şarkının sözlerindeki içtenlik ve samimiyet, dinleyenlerde derin duygusal bir etki bırakıyor. Emre Aydın'ın yorumuyla şarkının içindeki hisleri ve duyguları derinden hissedebiliyoruz. Bu şarkıyı dinlerken insan, kendi duygularına tercüman olan bir ses bulduğunu hissediyor.

"Duyamadım" şarkısı, duygusal bir yolculuğa çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda iç dünyamızdaki karmaşık duyguları da yansıtıyor. Emre Aydın'ın bu şarkısı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor ve şarkının etkileyici melodisiyle birleşerek unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Guvey Turkuleri

Kavak Yelleri Emre Aydın Duymak İstiyorum şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt