Son Konular

Egitim Kurullari nelerdir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Eğitim Kurulları nelerdir?

Eğitim kurumu müdürleri kurulu, Kademe ve türlerine göre ilçe eğitim kurumu müdürleri kurulu, d) Öğretmenler kurulu, e) Sınıf/şube öğretmenler kurulu, f) Sanat ve spor kurulu.

Il zümre toplantısına kimler katılır?

İlkokullarda alan öğretmenleri, kendi alanlarındaki ilçe ve il zümre toplantılarına katılır. Meslekî ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarında gerektiğinde uzman, usta öğretici, eğitici personel ve teknisyenler de uygun olan alanlarla birlikte zümre öğretmenler kuruluna katılır.

Zümre Toplantı Tutanağı kaç tane olur?

Zümre Toplantı Tutanağı kaç tane olur?
Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır. Ders yılı sonunda yapılan toplantıda eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararların sonuçları değerlendirilir.

Şöke kimler katılır?

Şöke kimler katılır?
KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR? (1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik öğretmenlerinden oluşur.

Tek kişilik Zümrelerde başkan kim olur?

Cevap:Alanında tek öğretmen olan okullarda Zümre Öğretmenler Kurulu Okul müdürü veya görevlendireceği Müdür yardımcısı Kurul başkanı öğretmen ise zümre başkanı olarak tanımlanır.

Il zümresine katılmak zorunlu mu?

Eğer onayda sizin adınıza özel bir görevlendirme yoksa katılmasanız da ceza veremezler. Eğer adınıza bir onay gelmiş ise yapacak bir şey yok, o zaman katılmak zorundasınız. Sözünü ettiğim şartlar sağlandığında katılmazsanız 1 gün göreve gelmemek suçu ile soruşturma açılır.

Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?

Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?
Toplantılar, ilgili il millî eğitim müdürü veya müdürün görevlendireceği İl millî eğitim müdür yardımcısı/şube müdürünün koordinatörlüğünde ve her bir zümre toplantısı, ilgili alandaki bir eğitim kurumu müdürü/müdür yardımcısının yönetiminde yapılır.

Okul zümre toplantıları nasıl yapılır?

Okul zümre toplantıları nasıl yapılır?
(3) (Değişik:RG-10/7/2019-30827) Zümre öğretmenler kurulu, öğretmenler kurulunda yapılacak çalışma planına uygun olarak ders yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, zümre öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.

Ilçe zümre toplantısı yılda kaç kez yapılır?

(5) İlçe sınıf/alan zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır.

Şök e kim başkanlık eder?

(4) Kurulun başkanı, eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısıdır.

Okul Rehber öğretmen Şöke katılır mı?

Okul Rehber öğretmen Şöke katılır mı?
MADDE 36 – (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehberlik öğretmeninden oluşur.

Zümre Toplantı başkanı kim olur?

Zümre Toplantı başkanı kim olur?

Il zümresi ne zaman yapılır?

(4) (Değişik: 27/08/2019 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır.

Eğitim kurulları, eğitim kurumlarında çeşitli konuları ele almak ve kararlar almak amacıyla oluşturulan kurullardır. Bu kurullar şunlardır:
1. Eğitim kurumu müdürleri kurulu
2. Kademe ve türlerine göre ilçe eğitim kurumu müdürleri kurulu
3. Öğretmenler kurulu
4. Sınıf/şube öğretmenler kurulu
5. Sanat ve spor kurulu

İl zümre toplantısına katılması gereken kişiler ise ilkokullarda alan öğretmenleri, meslekî ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarında ise uzman, usta öğretici, eğitici personel ve teknisyenlerdir. Bu toplantılarda ilgili konular görüşülür ve kararlar alınır.

Zümre toplantı tutanağı, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır. Bu toplantılarda alınan kararların sonuçları değerlendirilir. Zümre başkanı okul müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısı olabilir.

Şöke'de (Sınıf/Şube Öğretmenler Kurulu) katılımcılar aynı sınıf seviyesinde veya aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik öğretmenleridir. Bu kurulun başkanı da eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısıdır.

Zümre toplantıları, ilgili il millî eğitim müdürü veya müdürün görevlendireceği il millî eğitim müdür yardımcısı/şube müdürünün koordinatörlüğünde yapılır ve her bir toplantı, ilgili alandaki bir eğitim kurumu müdürü/müdür yardımcısının yönetiminde gerçekleşir.

Okul zümre toplantıları, ders yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyulduğunda zümre öğretmenler kurulu tarafından yapılır. Bu toplantıları öğretmenler kurulunda yapılacak çalışma planına uygun olarak gerçekleştirilir.

Ilçe zümre toplantısı ise ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır.

Okul rehber öğretmen, Şöke'de (Sınıf/Şube Öğretmenler Kurulu) katılır. Bu kurul, aynı sınıf seviyesinde veya aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehberlik öğretmeninden oluşmaktadır.

Zümre toplantı başkanı genellikle zümre öğretmenler kurulu içerisinden seçilen bir öğretmendir. Il zümresi ise ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır. Bu toplantılar yapılan planlamalara göre belirli tarihlerde gerçekleştirilir.

512b ceza maddesi nedir?

Sebepsiz zenginlesmenin unsurlari nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt