Son Konular

Ebru Yaşar - Alkışlıyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bana Bir Verdin Sana İki Verdim
Saymadım Zaten Kendimi Verdim
Bir Dilek Sorsan Yine Sen Derdim
Ama Sensizim Şimdi
Ne Guzel Oldu Durumum Zordu
Gidenin Şimdide Yeride Doldu
Ayrılık Derdi Sana Bir Koydu
Bense Dertsizim Şimdi
Uzuntu Halim Geciyor Artık
Yerimde Duramıyorum
Nasıl Getirdin Bu Hale Beni
Bu Buyuk Başarını Alkışlıyorum

Bu yazdığınız dizeler duygularınızı çok güzel ifade ediyor. Ayrılık acısı gerçekten zor bir süreç olabilir. Ancak en önemli nokta, dertsiz olduğunuzu ifade etmeniz ve üzüntünün yerini zamanla başka duyguların alacağını hissetmenizdir. Bu süreçte kendinize zaman tanımak ve duygularınızı yaşamak önemlidir. Kendinizi yalnız hissettiğinizde sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlarla konuşmak da destek olabilir. Hayatın akışına güvenmek ve kendinize yeni hedefler belirlemek de olumlu bir adım olabilir. Her şeyin üstesinden gelebileceğinize inanın ve yaşadıklarınızdan güç alın. İlerleyen zamanlarda bu zorlu süreci aşacak ve daha mutlu günler sizi bekliyor olacaktır. Başarılarınızı alkışlıyor, size destek oluyorum. Unutmayın, her şey daha iyiye gidecek.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ebru Yaşar Yalan

Ebru Yaşar Kararsızım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt