Son Konular

Ebru Yaşar Kararsızım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
kaderde bizim payımız usmak
demekki herşey derde
tuhaf bu halin guvendiğin aklın nerde
sıgındıgın yanlış bir golge
gelemedim kendşne sen
belkide bilerek
bir adım at yanlışından vazgecere
yeni degil ayrılık eski bir gelenek
sozum ona gidiyorsun istemeyerek
son sozler dayanır yakında kapıya
cok zor gelecek sanada banada mutlaka
bi sure bu yuku taşırım
once sen git ben cok kararsızızm
son sozler dayanır yakında kapıya
cok zor gelecek sanada banada mutlaka
bi sure bu yuku taşırım
once sen git ben cok kararsızızm

Sözlerinizdeki duyguları anlıyorum. Kararsızlık, bazen hayatımızı zorlaştırabilir ve doğru kararı vermek için içsel bir çatışma yaşamamıza neden olabilir. Kendinizi böyle hissetmeniz gayet doğal ve insan olmanın bir parçasıdır. Kararsızlık durumlarında yapabileceğiniz bazı şeyler var. Öncelikle, iç sesinizi dinlemek ve duygularınızı anlamak önemlidir. Daha sonra, durumu objektif olarak değerlendirmek ve olası sonuçları göz önünde bulundurmak faydalı olabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyarak doğru kararı verme sürecine destek olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki güvendiğiniz kişilerle konuşarak farklı bakış açılarına ve destek almaya da açık olmanız önemlidir. Unutmayın, kimse mükemmel değildir ve karar verme sürecinde bazen hata yapmak da insan olmanın bir parçasıdır. Kendinize güvenerek, doğru kararı verme yolunda ilerleyebilirsiniz. Karar verme sürecinde size yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ebru Yaşar Ateşim Var Kulum Yok

Ebru Yaşar - Olesim Geldi (Evlendi)

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt