Son Konular

Ebru Gundeş Ağlamayacağım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ebru Gundeş 2019 Albumu Ağlamayacağım Şarkısı
Ebru Gundeş Ağlamayacağım Şarkı Sozleri
Ebru GundeşAĞLAMAYACAĞIM isimli şarkıyla bomba gibi geliyorRamazan Bayramında cıkaracağı yeni albumunun hazırlıklarını tamamlamak uzere Sozu muziği Sinan Akcıla ait olan şarkısı Ağlamayacağım isimli şarkıyla yeniden Ebru Gundeş Destanı yazmaya geliyorAğlamıyorum isimli şarkının Sozlerine bakıldığında bunu gormemek mumkun değil
Sinan Akcılın Ağlamayacağımisimli şarkının soz ve muziğiniEbru Gundeşin gecirmiş olduğu bir rahatsızlıktan esinlenerek yazdığı soyleniyor
Ağlamayacağım Şarkı Sozleri
Git istersen bana ne, bunlar artık bahane
Seninle her şey şahane olabilirdi
Bir sorsana kalbine sevgi cok bol dese de
Aynısından bir tane bulabildi mi?
Bu yalan aşk oyununda doktorların yorumuyla
Ben gozyaşı sorunuma son verdim
Ağlamayacağım, ağlamayacağım
Beklediğin bu, bunu yapmayacağım
Belki zor gelecek ama karşına gecip de
Hungur hungur bir daha hic ağlamayacağım
Hic kimse icin bir daha
Ağlamayacağım

Ebru Gündeş'in "Ağlamayacağım" şarkısı gerçekten çok ses getirdi ve hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Sözlerinin Sinan Akçıl'a ait olması ve Ebru Gündeş'in yaşadığı bir rahatsızlıktan esinlenerek yazılmış olması, şarkıya ayrı bir duygusal derinlik katmış gibi görünüyor.

Şarkının sözlerindeki duygusal yüklü anlamlar gerçekten dokunaklı. Sevdiğiyle yaşanan sorunlar ve aldatılmışlığın verdiği acı duyguları, güçlü bir şekilde yansıtıyor. "Bu yalan aşk oyununda doktorların yorumuyla, ben gözyaşı sorunuma son verdim" dizeleri, içsel bir güçlenme ve kendine olan güvene işaret ediyor gibi.

"Ağlamayacağım" şarkısının vurguladığı mesaj da çok güçlü: Artık geçmişteki acılara ve hayal kırıklıklarına takılmayacak, kendine zarar veren ilişkilere son verecek ve kararlılıkla ileriye bakacak bir duruş sergilemek gerektiğini anlatıyor. Bu da dinleyicilere güç ve cesaret aşılayacak nitelikte bir mesaj olarak öne çıkıyor.

Ebru Gündeş'in bu şarkısıyla bir kez daha güçlü ve duygusal bir performans sergilemesi bekleniyor. Dinleyicilerin, hem duygusal hem de düşünsel anlamda şarkıdan etkilenmeleri ve kendilerini ifade edebilmeleri açısından önemli bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bulent Ersoy - Ablan Kurban Olsun

Deniz Seki - Ağlamak Yok

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt