Son Konular

EasyCep den telefon alinir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

EasyCep den telefon alınır mı?

EasyCep üzerinden yalnızca cep telefonu değil, aynı zamanda iPad, dizüstü bilgisayar, akıllı saat ve cep telefonu aksesuarları da satılabilmekte ve satın alınabilmektedir. Site üzerinden satın alınan bütün telefonlarda kargo ücretsiz olduğu gibi gönderim için de hiçbir ücret alınmamaktadır.

Savcılık tarafından el konulan telefon ne zaman iade edilir?

Savcılık tarafından el konulan telefon ne zaman iade edilir?
Elkoyulan eşyanın iadesi, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 131. maddesinde düzenlenmiştir. Eşyaya soruşturma veya kovuşturmanın seyri bakımından gerek kalmadığı veya eşyanın müsadere edilemeyeceği haller ile eşyadan delil elde etmenin imkansız olduğu veya gereken delilin elde edildiği hallerde iade zorunludur[7].

Telefon imajında neler çıkar?

Cep telefonları üzerinde gerçekleştirilen imaj alma/veri çıkartım sonrasında elde edilecek veriler şu şekildedir:
- Mobil Cihaz Teknik Bilgileri.
- İşletim Sistemi Bilgileri.
- Cihaz Kurulum Tarih ve Saati.
- Cihaz Kurulum E-Posta Bilgisi.
- Cihaz Kurulum Dili.
- Telefon Rehberi.
- SMS-MMS Mesajları
- Takvim Verileri.

Hbbilisim güvenilir mi?

Hbbilisim güvenilir mi?
kamera lensi bozuk, yan sanayi parça takılmış çöp cihazları yenilenmiş telefon adı altında tüketiciye gönderen iade ve değişim için uğraştıran çağrı merkezini aradığınızda telefonlarınıza cevap dahi vermeyen kesinlikle güvenilir olmayan bir firma.

Elektronik cihaz sigortası neleri kapsar?

Elektronik eşya sigortası; elektronik cihazları evde, ofiste veya hastanede durup dururken, ani ya da beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan maddi hasarlara ve depreme karşı koruyan sigorta türüdür.

El konulan eşya ne zaman iade edilir?

El konulan eşya ne zaman iade edilir?
Alınmış olan şeylerin soruşturma veya kovuşturma yönünden muhafazasına gerek kalmadığı merciince görüldüğünde, bunların re'sen veya istem üzerine geri verilmesine karar verilecektir. İstemin reddi hâlinde karara karşı itiraz yoluna gidilebilecektir.

El konulan para ne zaman iade edilir?

Telefon imajı ne demek?

Telefon imajı ne demek?
Mantıksal İmaj Alma: En hızlı ve tüm cihazlarda uygulanabilen veri çıkartım tekniğidir. Mantıksal veri ayıklama mobil inceleme yazılım/donanımı ile mobil cihaz arasında API aracılığı ile iletişim kurarak işletim sisteminden veri ayıklama izni isteyerek çıkartım sağlamaktadır.

EasyCep'ten telefon alınabilir mi sorusuna verilen cevaba bakarak, EasyCep üzerinden sadece cep telefonu değil, aynı zamanda iPad, dizüstü bilgisayar, akıllı saat ve cep telefonu aksesuarları gibi ürünlerin de satın alınabileceğini görebiliriz. Ayrıca, siteden satın alınan bütün telefonlarda kargo ücretsiz olduğu ve gönderim için herhangi bir ücret alınmadığı belirtiliyor.

El konulan telefonun ne zaman iade edileceğine dair sorulan sorunun cevabı ise Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 131. maddesinde düzenlenmiştir. Eğer el konulan eşyaya soruşturma veya kovuşturma sürecinde ihtiyaç duyulmuyorsa, eşyanın müsaderesi mümkün değilse, delil elde etmek imkansızsa veya gerekli delil zaten elde edilmişse, eşyanın geri verilmesi zorunludur.

Telefon imajı konusunda ise, cep telefonları üzerinde gerçekleştirilen imaj alma işlemi sonrasında elde edilebilecek veriler sıralanmış. Bu veriler arasında; mobil cihaz teknik bilgileri, işletim sistemi bilgileri, cihaz kurulum tarihi ve saati, cihaz kurulum e-posta bilgisi, cihaz kurulum dili, telefon rehberi, SMS-MMS mesajları ve takvim verileri bulunmaktadır.

Hbbilisim'in güvenilirliği hakkında gelen soruya verilen cevap ise olumsuz yöndedir. Hbbilisim'in kamera lensi bozuk, yan sanayi parça takılmış cihazları yeniden satarak tüketicileri mağdur edebileceği belirtilmiş. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçildiğinde sorunların çözülmediği ifade edilmiştir.

Elektronik cihaz sigortasının neleri kapsadığı ile ilgili olarak, bu sigortanın evde, ofiste veya hastanede ani ya da beklenmedik şekilde meydana gelen maddi hasarlara ve depreme karşı elektronik cihazları koruyan bir tür sigorta olduğu belirtilmiştir.

El konulan eşyanın ne zaman iade edileceği sorusu tekrar sorulmuş ve ona verilen cevap ise alınan şeylerin artık soruşturma veya kovuşturma sürecinde muhafaza edilmesine gerek olmadığı zaman, ilgili merciin kararıyla eşyaların geri verilebileceği belirtilmiştir.

Son olarak, el konulan para ne zaman iade edilir sorusu ve telefon imajı nedir sorusu da sorulmuş, ancak bu sorulara cevap verilmemiştir.

Algler hangi gruba girer?

Iyonlasma enerjisi siralamasi neden?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt