Son Konular

E-posta kurulumu nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

E-posta kurulumu nasil yapilir?

Anroid telefonlar için email kurulum aşamaları (Android Phone Email Settings)
- Ana Sayfadan "Email" bölümüne girin.
- Email adresinizi ve şifrenizi yazın, ileri (Next) butonuna tıklayın.
- POP3 hesabı (POP3 Account) butonuna tıklayın.
- kullanıcı adınız (username): adını[email protected].
- Şifreniz (password): ******
POP3 hesabı nasıl kurulur?
Android Cihazlarda POP3 Mail Kurulumu
- Öncelikle telefonunuzun uygulamalar bölümünden "E-posta" uygulaması bulun ve uygulamayı çalıştırın.
- 2.Uygulamayı çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan ekranda e-posta adresinizi ve şifrenizi giriniz ve manuel kurulum seçeneğini seçiniz.

Hesap kurulumu nasıl yapılır?

Hesap oluşturmak için bunun yerine Gmail dışındaki e-posta adresinizi kullanabilirsiniz.
- Google hesabında Oturum Açma sayfasına gidin.
- Hesap oluştur'u tıklayın.
- Adınızı girin.
- "Kullanıcı adı" alanına bir kullanıcı adı girin.
- Şifrenizi girip onaylayın.
- Sonraki'yi tıklayın.
- Sonraki'yi tıklayın.
E-posta adresine nasıl giriş yapılır?
İstediğiniz e-posta/e-mail servisi sağlayıcının internet sitesine girin. Giriş yapma bölümünün altındaki kayıt ol butonuna tıklayın. İstenen bilgileri ilgili bölümlere yazın. Mail adreslerinden istediğiniz herhangi birini seçin.
POP3 NEDİR? POP3 (Post office protocol), emailleri serverdan çekip lokal bilgisayarınızda(masaüstü, laptop vb.) saklamanıza olanak veren, çektiğiniz zaman serverda ki mailleri silmeye olanak veren, webmail ve diğer email sağlayıcıları tarafından başka bilgisayarlardan erişim sağlamayan email protokolüdür.
POP3 IMAP hesabı nedir?
Pop ve Imap kullanımı arasındaki temel fark IMAP ile E-Posta sunucusuna bağlantı kurulduğunda, kutuda birikmiş e-postaların sadece başlık bilgilerini istemciye getirir. POP3 ise bütün mesajları istemciye çeker. Pop3 ise posta kutusuna erişimde aynı anda sadece tek kullanıcıyı destekler.

Google Play Hesabı Nasıl Açılır?

Google Play Store'dan ürün indirmek veya satın almak için öncelikle bir Google hesabınızın bulunması gerekiyor.Eğer Google hesabınız yoksa öncelikle cihazınızın "Ayarlar" menüsünü açın "Hesaplar" menüsünden "Hesap ekle" ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan "Google"ı seçin.Varolan bir hesabınız yoksa "yeni" seçeneğini …
Iş mailimi telefona nasıl kurarım?
Android Telefona Şirket Maili Kurulum Kılavuzu:
- Adım: Android cihazınızda "Ayarlar" menüsünden "Hesaplar ve senkronizasyon" bölümüne girin.
- Adım: Daha sonra alt bölümdeki "Hesap ekle" alanına tıklayın.
- 3. Adım: Bu bölümde ne tür e-posta oluşturacağımızı seçiyoruz.

Egitim Dunyayi Degistirebilir mi?

4 halkla iliskiler modeli nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.206
  4. Son üye

Geri
Üst Alt