- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Demedim mi şiiri kimin?
Demedim mi şiiri – Mevlana Celalettin Rumi.
Senin duru denizin benim demedim mi?
senin duru denizin ben'im demedim mi? Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi? Demedim mi senin uçmanı sağlayan ben'im, senin kolun kanadın ben'im demedim mi?
Mevlana Etme şiiri ne anlatıyor?
Mevlana Etme şiiri ne anlatıyor?
"Etme!"; içimizdeki özlemleri anlatır, yitirdiklerimizi hatırlatır, beklediklerimize seslenir, gelemeyenlerimizi çağırır… Şiirdeki her "etme!" deyişi farklı duygulara seslenir. Özlem ve çaresizlik bir şiirde ancak bu kadar güzel, bu kadar içten, bu kadar derinden anlatılır…
Demedim mi bestecisi kimdir?
Yiyemezsin Demedim Mi Şiiri – Pir Sultan Abdal.
Demedim mi şarkı sözleri kime ait?
pir sultanın sözleri savni sami özer, yolcular, o bu şu hatta cem karaca seslendirmiştir….
Demedim mi demedim mi ilahi sözleri kime ait?
Demedim mi demedim mi ilahi sözleri kime ait?
Etme siiri kim yazmis?
Etme Şiiri – Mevlana Celaleddin Rumi.
Etme şiiri hangi kitapta geçiyor?
Külliyat-ı Şems-i Tebrizi Güldestesi.
Demedim mi hangi makam?
Demedim mi hangi makam?
Senfonik Piyano Makam:Nihavend ilahi neyzen Kaside meali Arapça TÜRKÇE ÇOCUK Ilahı hak web çok güzel İlahiler Facebook Share twitter google servis kaynak.
Bu bir rıza lokmasıdır kimin sözü?
Âşık Veysel Kimdir | Türkü Sözleri | Gönül verenler
Nota Bilgileri | Türkü Dinle | Linkler
Sana demedim mi kim seslendiriyor?
Mansur Ark Sana Demedim Mi şarkısını söylüyor.
Etme şiirini kimler okudu?
Etme şiirini kimler okudu?
Mevlana Celaleddin Rumi'nin, can dostu, hocası ve 'ilahi aşkı' Şems'in Konya'yı terk etmesi üzerine söylediği "Etme" şiirini, daha önce oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın seslendirmiş ve büyük beğeni toplayarak, dillerden düşmez olmuştu. Etme, Tuncel Kurtiz'in de okumasıyla genç neslin hafızasına iyice kazınacak gibi…
Mevlana Etme şiiri hangi kitap?
Külliyatı Şems hangi eser?
1. Külliyât-ı Şems-i Tebrîzî (Divan-ı Kebir) / Mevlânâ Celâleddin Muhammed-i Belhî.
Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun?
Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun?
Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı? Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme. Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru. Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme.