Son Konular

Cicciobello Bebek nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Cicciobello Bebek nedir?

Ağlayan, Yanakları Kızaran Bir Bebek Cicciobello bebek, hastalandığında yanakları kızarıyor ve ağlıyor. Çocuklar ateş ölçer ile bebeğin ateşini ölçebiliyor, steteskop ile bebeğin nefesini dinliyor. Bebeğe ballı süt, vitamin ve şurup içirerek iyileşmesine yardım edebiliyor.

Cicciobello bebek fiyatı kaç para?

Cicciobello bebek fiyatı kaç para?
Cicciobello Çok Hastayım İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Cicciobello Çok Hastayım | Cry Babies Ağlayan Bebek
Fiyat | 789,00 TL 33 satıcı | 147,00 TL 79 satıcı
Popülerlik | 2. Popüler Et Bebek | 1. Popüler Et Bebek
Ortalama Puan | 11 yorum | 1 yorum
Ağlayan | Var | Var

Cicciobello nasıl iyileşir?

Cicciobello nasıl iyileşir?
İyileştirmek için ise sütünü, vitaminini ve meyve suyunu içirmelisin. Eğer hala iyileşmediyse sırada iğne var… İyileşince Cicciobello çok mutlu!

Cici Bella nedir?

Çocuklar Cicciobello çok hastayım bebeğini iyileştirirken çok eğleniyorlar. Cicciobello hasta olunca yanakları kızarıyor ve ağlıyor. Çocuklar hastalığını tespit etmek için stetoskopla göğsünü dinliyor ve termometreyle ateşini ölçebiliyor. İyileştirmek için ise sütünü,vitaminini ve meyve suyunu içiriyorlar.

Cicciobello hasta oldu kaç lira?

Cicciobello hasta oldu kaç lira?
124,49 TL'den başlayan taksit seçenekleri!

Cicciobello çok öpüyorum ne kadar?

Cicciobello çok öpüyorum ne kadar?
Cicciobello Çok Öpüyorum İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Cicciobello Çok Öpüyorum | Cicciobello Çok Hastayım
Fiyat | Fiyat Yok | 789,00 TL 35 satıcı
Popülerlik | – | 2. Popüler Et Bebek
Ortalama Puan | – | 11 yorum
Ağlayan | – | Var

Cicciobello hangi pil kullanılır?

Pil: 3 Adet AAA (Piller kutuya dahil değildir.)

Cicciobello Bebek, interaktif bir oyuncak bebektir. Hastalandığında yanakları kızarır, ağlar ve çocuklara onunla ilgilenme ve bakım görevleri verir. Çocuklar, bebeğin ateşini ölçebilir, nefesini dinleyebilir, ona ilaçlarını içirebilir ve böylece onun iyileşmesine yardımcı olabilirler. Cicciobello Bebek, çocuklara empati kurma, sorumluluk alma ve bakım konusunda farkındalık kazandırma açısından da faydalı bir oyuncak olarak görülmektedir.

Cicciobello Bebek'in fiyatı, modeline ve satın alınan mağazaya göre farklılık gösterebilir. Fiyat aralıkları değişebilir. Ayrıca, farklı satıcılar arasında da fiyat farklılıkları olabilir. Karşılaştırmalar sonucunda uygun fiyatı bulmak mümkün olabilir.

Cicciobello Bebek'i iyileştirmek için süt, vitamin ve meyve suyu gibi içecekleri içirmek gerekebilir. Eğer iyileşmesi için daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsa iğne yapma gibi aksiyonlar da gerekebilir. Bebeğin iyileştiğini görmek çocuklar için keyifli bir deneyim olabilir.

Cicciobello Bebek'in pil gereksinimi 3 adet AAA boyutunda pillerdir. Ancak kutu içerisinde pillerin yer almadığını unutmamak önemlidir. Bu bilgiyi dikkate alarak bebeğinizi çalıştırmak için gerekli pilleri temin edebilirsiniz.

Converse kenarlari nasil temizlenir?

Fotograf 4 3 mu 16:9 mu?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.421
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt