Modoratör
Efsanevi Üye
Ceylan Ertem in sevgilisi kim?
Doruk KayaCeylan Ertem / Eşi (e. 2011)
Ceylan Ertem ailesi nereli?
Ceylan Ertem ailesi nereli?
1 Aralık 1980 tarihinde Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dünyaya geldi. Ceylan Ertem aslen Çerkestir.
Ceylan Erteme ne olmuş?
Ceylan Erteme ne olmuş?
Korkusunu Ata ile yendi. Panikatak rahatsızlığı olan Ceylan Ertem, sağlığına Bozcaada'da kavuştuğunu söyledi.
Ceylan Ertem hangi tarzı şarkıcılar?
Ceylan Ertem
Tarzlar | Alternatif rock, Caz
Meslekler | Şarkıcı-şarkı yazarı, Besteci
Çalgılar | Gitar, Piyano, Ud, Bağlama
Etkin yıllar | 1992-günümüz
Ceylan Ertem hangi okul mezunu?
Ceylan Ertem hangi okul mezunu?
Yıldız Teknik ÜniversitesiCeylan Ertem / Eğitim
Ceylan Ertem in eşi kimdir?
Ceylan Ertem in eşi kimdir?
Ceylan Ertem in eşi kim?
Doruk Kaya Ceylan Ertem kimdir?
Doruk Kaya Ceylan Ertem kimdir?
Aslen Çerkes olan 40 yaşındaki şarkıcı Ceylan Ertem hem yorumu hem de sesi ile ilgiyle takip ediliyor. Çocuk korosuna katılarak ilk müzik yolculuğuna başlayan Ceylan Ertem 2011 yılında Doruk Kaya ile evlendi.
Ceylan Ertem in Takintili Hayrani kim?
Ceylan Ertem in Takintili Hayrani kim?
Ceylan Ertem'in başı takıntılı hayranıyla dertte. 2017 yılından bu yana Ertem'in peşini bırakmayan hayranı ünlü şarkıcıya zor anlar yaşatıyor. Daha önce Ceylan Ertem için cinsiyet değiştirdiğini iddia eden ve gittiği her yerde Ertem'i adım adım takip eden kişi, bu kez 'hayranıyım' diyerek evine yemek gönderdi.
Ceylan Ertem sakat mı?
25 Kasım 2020 tarihinde koronavirüs hastalığına yakalanan Ceylan Ertem, evdeki tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. 1980 doğumlu olan Ceylan Ertem, 2021 yılı itibarıyla 41 yaşındadır.
Ceylan Ertem nereden mezun?
Ceylan Ertem nereden mezun?
Yıldız Teknik ÜniversitesiCeylan Ertem / Üniversite
Ceylan Ertem kimin kızı?
Ceylan Ertem kimin kızı?
Talat ErtemFatma ErtemCeylan Ertem/Ebeveynleri
Doruk Kaya kimin?
Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Doruk Kaya, Hüseyin Okur tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.
Ceylan Ertem ne kadar kazanıyor?
Ceylan Ertem ne kadar kazanıyor?
Örneğin Manuş Baba, konser başına 40 bin TL, Ceylan Ertem 45 bin TL, Sufle Grubu ise 50 bin TL kazanıyor.