Son Konular

Cengiz Kurtoğlu- Feryat

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bugunde aradım hep sokaklarda
Yaşammışla kalmış hep anılarla
Yazık değilmi gulum gecen yıllara
Gittin ya o gidiş sebebsiz yere
Seni seviyorum bak soyluyorum
Seni seviyorum hep ozluyorum
Seni kimselerden soramıyorum
Aaah feryat feryat ediyorum
Bir an bir anına uymuyor senin
Gonlumde actığın yara cok derin
Severken ayrılmak olumdendir
Seni seviyorum bak soyluyorum
Seni seviyorum hep ozluyorum
Seni kimselerden soramıyorum

Merhaba! "Feryat" isimli şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, aşk acısını ve bir ayrılığı konu alıyor gibi görünüyor. Şarkının duygusal içeriği ve hüzünlü havası, dinleyenleri etkileyici bir şekilde yolculuğa çıkarabilir. Cengiz Kurtoğlu'nun güçlü sesiyle eşlik ettiği bu şarkı, sevgi dolu duyguları ve ayrılık acısını derinden hissetmemizi sağlayabilir. Sanatın duyguları ifade etmedeki gücü gerçekten etkileyici. Sizce bu şarkının sözleri ve melodisi duyguları en iyi şekilde ifade etmekte mi? Sizce şarkının genel temaları nelerdir? Eğer bu şarkı hakkında daha fazla düşünceniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin, konuşmaya devam edebiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bulent Ortacgil - Sensiz Olmaz

Celik - Su Gibisin

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt