Son Konular

Celik - Su Gibisin

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aldatırken onun da teni
Benim kadar guzel miydi
Optun dokundun mu
Utanmadan seviştin mi
Dibe vurdum dibe
Hem de ta dibine
Ben cektim sen de cek
En az benim cektiğim kadar
Cezalardan ceza beğen
Cezalısın cezalı
Yaptığını beğendin mi
Hatalısın hatalı
Cezalardan ceza beğen
Cezalısın cezalı
Yaptığını beğendin mi
Surum surum surunene kadar
Sacına beyaz duşene kadar
Dibe vur ta, dibe benim vurduğum kadar
Ben tamam diyene kadar
Cezalısın cezalı…

Bu şarkı Celik'in "Su Gibisin" albümünden "Cezalı" adını taşıyor. Şarkıda bir ilişkide yaşanan aldatma ve ihanet konusu ele alınıyor. Celik, partnerinin kendisini aldattığını ve onun da teninin kendisi kadar güzel olup olmadığını sorguluyor. Şarkının sözlerinde şiddet içeren ifadeler ve suçlamalar yer alıyor. Ayrıca yaptığı hataların cezasını ödemeleri gerektiğini ve karşısındakinin onun kadar acı çekmesini istiyor.

İhanet, aldatma, pişmanlık ve intikam gibi duygular şarkının ana temasını oluşturuyor. Celik, karşısındaki kişiye yaşattığı acıyı hissetmesini istediğini belirtiyor ve cezalarıyla yüzleşmesi gerektiğini vurguluyor. Şarkının sözleri oldukça yoğun ve duygusal bir içeriğe sahip.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cengiz Kurtoğlu- Feryat

Camur - Bu Aşkın Izdırabını

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt