Son Konular

canım gitti

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bugun burdan yarim gecti
yarama tuz baştı gecti
derdim coktu gozumde yaş
yarin yuzu guldu gecti
dert ustune dert koya koya
boyle yaşamak şart oldu bana
dilim varmaz şerefim ustune
yeminler olsun bir başkasına
gulum gitti yurek bitti hazan icin vaktim geldi
canım gitti omur bitti aşk yolunda sonum geldi
gulum gitti yurek bitti hazan icin vaktim geldi
canım gitti omur bitti aşk yolunda sonum geldi
hakan altun

Hakan Altun'un "Canım Gitti" şarkısının sözlerinden bir bölüm paylaşmışsınız. Şarkıda aşk acısı, hüzün ve ayrılık temaları işlenmiş. Hakan Altun'un duygusal şarkıları genellikle dinleyicilerin duygularına tercüman olabilen ve içlerinden gelen hisleri ifade edebilen eserlerdir. Şarkıdaki sözler, bir ayrılığın yarattığı acıyı ve hüznü yansıtıyor. Ayrıca insanın yaşamında karşılaştığı zorluklar ve acılar da şarkının teması içerisinde önemli bir yer tutuyor. Hakan Altun'un yürek burkan şarkıları genellikle dinleyicilerin kalbinde bir yer edinmeyi başarıyor. Eğer şarkının size hissettirdiği duygular hakkında konuşmak veya paylaşmak isterseniz, burada dinleyiciler olarak sizinle birlikte duygularınızı ve yorumlarınızı paylaşabiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sağol - Betul Demir..

Mehter Marşı Notaları Yazıyla

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt