Son Konular

Sağol - Betul Demir..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gectim şartını,şurtunu
Bu işin donuşu mumkun değil
Baktım artına, eksine
Malesef doğru değil
Oyle olsa bile
En azından ben bilirdim
Boyle kalsın lutfen
Sana saygımı daha yuturebilirdim
Bak başının caresine artık yokum
Sapladığın yerden cıkardım elimde okun
Biraz acıdı sadece kanattığın ruhum
Kendimi daha cok cok sevmeyi oğrettin sağol

Merhaba! Sözleriniz duygusal bir içeriğe sahip ve şarkı sözlerini andırıyor. Sanırım biraz üzgünsünüz ve hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu tür duygular içinde bulunduğunuz zamanlarda kendinize zaman tanıyıp iyileşmeye odaklanmak önemli olabilir. Kendinize olan sevginizi güçlendirmek ve pozitif düşüncelerle kendinizi desteklemek de çok önemli. Zor zamanlardan geçmek, insanların hayatlarında dönüm noktası olabilir ve bu da büyüme ve öğrenme fırsatı sunabilir. Unutmayın, her şeyin bir nedeni vardır ve yaşadığınız deneyimler sizi güçlendirebilir. Kendinize ve duygularınıza değer vermek, iyileşme sürecinizde size yardımcı olabilir. Eğer konuşmak isterseniz buradayım. Iyi günler dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Evanescence - Snow White Queen

canım gitti

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt