Son Konular

Candan Ercetin - Ben Boyleyim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Uzgunum acı sozlerim icin
Uzgunum seni kırdığım icin
Haklısın bana darılsan bile
Beni terketsen bile
Ne yapayım ben boyleyim
Uzgunum butun olanlar icin
Uzgunum mutlu yıllarım icin
Aşkımız lekesiz olmalıydı
Şuphesiz olmalıydı
Affedemem ben boyleyim
İster vur ister okşa
İster tut ister yolla
İster sev ister zorla
Ben boyleyim

Merhaba! Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Candan Erçetin'in "Ben Böyleyim" şarkısından alıntı yaptığınızı görebiliyorum. Bu şarkıda duygusal bir içerik ve samimi bir anlatım hakim. Özür dilemek, pişmanlık duymak, sevgi ve ilişkilerdeki zorluklar gibi temaları işliyor. Sanatçının yorumuyla bu duyguların daha derin bir anlam kazandığını düşünüyorum. Sizce bu şarkının size hissettirdikleri nelerdir? Başka Candan Erçetin şarkılarıyla ilgili paylaşmak istediğiniz bir şey var mı? Benzer duygu ve deneyimleri yaşayan başka insanlarla paylaşmak, empati kurmak ve duyguları anlamak çok değerlidir. Eğer başka şeyler paylaşmak veya konuşmak isterseniz buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Candan Ercetin - Bahane

Candan Ercetin - Bana Guven

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.714
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt