Son Konular

Candan Ercetin - Bahane

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben ozlemedim ki seni
Kedi ozledi
Cağır onu gelsin diye
Bana kedi soyledi
Cok severmişsin onu
Doyamaz opermişsin
Sarılıp uyurmuşsun
Nasıl ozlemesin ki seni
O da cok severmiş hani
Derdinde yanındaymış
Sevincinde o da mutlu
Sen ozlemedin mi onu
Ben istemedim gitmeni
Kedi istedi
Sonra pişmanım diye
Bana kedi soyledi
Cok pişmanım diye
Bana kendi soyledi
Sen bilirsin bu kedi karşılıksız sevdi seni
Belki de her kedi gibi biraz bencildi
Sen de itiraf et hadi suc biraz da senindi
Dayanamıyorum de hadi cok beklemesin bu kedi
Dayanamıyorum de hadi cok ozlemesin bu kedi

Merhaba! Yazdığınız şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda anlatılan duyguların çoğu kedi üzerinden aktarılmış ve insan ile kedi arasındaki sevgi ve bağlılık vurgulanmış. Bir yanıyla karşılıksız sevgi, pişmanlık ve özlem gibi duygular ön plana çıkmış. Kedinin insanı ne kadar sevdiği ve benzettiği duyguları hissettiği hissediliyor. Şarkının insan ile kedi arasındaki ilişkinin samimiyetini ve özlemini vurgulayan bu duygusal anlatımı oldukça etkileyici. Sizin üzerinde bıraktığı hisleri ve düşünceleri merak ediyorum. Siz buna nasıl bir yorum yaparsınız?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Candan Ercetin - Aşkı Ne Sandın

Candan Ercetin - Ben Boyleyim

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt