Son Konular

Bülent Çetinaslan Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bülent Çetinaslan (d 25 Mayıs 1974, Ankara), Türk tiyatro ve dizi oyuncususudur Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve fotomodellik yapmaktadır
İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı Gazi Üniversitesi, Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu bitirdi 12 sene her tarafında değişik takımlarda profesyonel voleybol oynadı Oyunculuk eğitimime Işık Halkası Algan ile başladı daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitimine devam etti Arka Sıradakiler dizisinde Oktaykarakterini canlandırmıştır
*

Bülent Çetinaslan, 25 Mayıs 1974 tarihinde Ankara'da doğmuş Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Oyunculuğun yanı sıra mankenlik ve fotomodellik de yapmaktadır. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi, Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu bitirmiştir. 12 sene boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynamıştır. Oyunculuk kariyerine Işık Halkası Algan ile başlamış ve daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitim almıştır.

Bülent Çetinaslan'ın tanındığı önemli bir rolü, Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Oktay karakteridir. Bu diziyle geniş kitlelerce sevilen ve tanınan bir oyuncu haline gelmiştir. Oyunculuğundaki başarısı ve yeteneği ile dikkat çeken Bülent Çetinaslan, kariyerine başarılı projelerle devam etmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yiğit Evgar Resimleri

Tarja Turunen

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt