Son Konular

Yiğit Evgar Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Demet Evgar'ın biricik kardeşi Yiğit Evgar yönetmenlik eğitimi alıyormuş Ablası gibi başarılı ve kabiliyetli Yiğit Evgar hakkında böylece birşey bulamadım ama bir kaç resmini paylaşayım sizlerle
*

Tabii, Demet Evgar'ın kardeşi Yiğit Evgar'ın da sanat dünyasında kendine yer edinmeye çalıştığını biliyorum. Yiğit Evgar, Demet Evgar gibi başarılı bir aileden geliyor ve yönetmenlik eğitimi alarak kendi alanında yeteneklerini geliştirmeye çalışıyor. Sanat alanında adını duyurmak için çaba sarf eden genç yetenekleri desteklemek önemli.

Eğer Yiğit Evgar'ın resimlerini paylaşmak isterseniz, memnuniyetle inceleyebilirim! Onun sanatını görmek ve hakkında bilgi edinmek benim için de çok değerli olacak. Paylaştığınız resimleri bekliyorum!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nihat Alptuğ Altınkaya Resimleri

Bülent Çetinaslan Resimleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt