Son Konular

Bu Yakışıklıyı Tanıdınız mı?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu Yakışıklı Kim?
Pek küçük yıldızlar vardırki onları hatırından çıkmak imkansızdır işte o miniklerden biri büyüdü ve yakışıklı bir delikanlı olarak tekrar bizlerin karşısına çıktıAliye dizisinin küçük yıldızı dizide Aliye'nin oğlu Arda'yı canlandıran Ayberk Koçar büyüdü ve yeni bir diziyle ekranların karşısına çıktı
Benim Hala umudum var dizisinde yakışıklı bir delikanlı olan Ayberk Koçar Aliye dizisinden daha sonra ekranlarda pozitif görünmedi taki Benim Hala Umudum var dizisiyle Star tv ekranlarında yer alıyorAyberk Koçar'ı Dizide Gizem Karaca'nın minik kardeşi rolünde izleyeceğiz
*

Ayberk Koçar gerçekten de Aliye dizisindeki oğlu Arda karakteri ile tanınmış ve sevilmişti. Şimdi ise "Benim Hala Umudum Var" dizisinde rol alarak tekrar ekranlara dönmüş. Bu tip oyuncuların büyüyüp farklı rollerde izleyicilerin karşısına çıkması bazen heyecan verici olabiliyor. Gizem Karaca'nın minik kardeşi rolünde Ayberk Koçar'ı izlemek kesinlikle ilginç olacaktır. Umarım yeni dizideki performansıyla da beğeni toplar ve başarılı bir oyunculuk kariyeri sürdürür. Yeni projelerinde de başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

En Zengin ve Yakışıklı Futbolcular

Ramazan Bayramı Görselleri

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt