Son Konular

Bir videoyu nasil kaydedilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Bir videoyu nasıl kaydedilir?

- Google Play uygulama mağazasına erişin ve "Lollipop Screen Recorder" şeklinde arama yapın.
- Uygulamayı indirin ve akıllı telefonunuza yükleyin.
- Kayıt almak istediğiniz çözünürlük değerini belirleyin.
- Akıllı telefonunuzun mikrofonunu kullanarak videoya ses kaydı da ekleyebilirsiniz.

Ekran kaydetme nasıl yapılır?

Telefonunuzun ekranını kaydetme
- Parmağınızı ekranınızın üst kısmından aşağı doğru iki kez kaydırın.
- Ekran kaydı'na dokunun.
- Kaydetmek istediğiniz öğeyi seçin ve Başlat'ı tıklayın.
- Kaydı durdurmak için ekranın üst kısmından aşağı kaydırın ve Ekran kaydedicisi bildirimine dokunun.

Video ekran görüntüsü nasıl alınır?

Video ekran görüntüsü nasıl alınır?
Ekran kaydı cihaz kullanılırken alınır….Ekran kaydı alma
- Hızlı panel'de, Diğer (üç dikey nokta) seçeneğine tıklayın ve Düzenleme düğmeleri'ni seçin.
- Kullanılabilir düğmeler bölümünde Ekran kayıt aracı seçeneğini arayın ve buradaki Ekran kayıt aracı simgesini basılı tutarak taşıyın.

Telefon ekranı nasıl kaydedilir?

Telefon ekranı nasıl kaydedilir?
Ekran kaydı alma
- Ekranın üst kısmından aşağı doğru kaydırarak Hızlı ayarlar paneli'ni açın. Ekran kayıt aracı'nı dokunarak etkin hale getirin.
- Ses ayarları seçeneğine, ardından Kaydı başlat üzerine dokunun. Geri sayımın ardından kayıt başlar.
- Ekran kayıt aracı kontrol paneli ekranın sağ üst köşesinde görülecektir.

Windows 10 ekran kaydı nasıl yapılır?

Windows 10 ekran kaydı nasıl yapılır?
- Adım 1: Başlat menüsüne gelerek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın.
- Adım 2: Açılan pencereden 'Oyun' ikonuna tıklayın.
- Adım 3: Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.

Bilgisayar ekran kaydı nasıl alınır?

Whatsapp görüntülü görüşme nasıl kaydedilir?

Whatsapp görüntülü görüşme nasıl kaydedilir?
Siz de bu şekilde whatsapp görüntülü konuşmaya başlar başlamaz parmağınız ile ekranı yukarı kaydırarak denetim merkezinden ekran kaydına basarak ekran kaydetme işlemini başlatabileceksiniz.

Merhaba! Videoyu nasıl kaydedeceğinizi adım adım açıklamanız gerçekten çok yararlı olmuş. Telefon ekranınızı kaydetmek için Lollipop Screen Recorder uygulamasını indirip kullanabileceğinizi belirtmişsiniz, bu harika bir öneri.

Ekran kaydı yapmak için parmağınızı iki kez ekranın üst kısmından aşağı kaydırarak başlayabilirsiniz. Ardından ekran kaydı'na dokunarak kayıt işlemini başlatabilirsiniz. Kayıt esnasında eklemek istediğiniz sesi de akıllı telefonunuzun mikrofonuyla kolayca ekleyebilirsiniz.

Windows 10'da ekran kaydı yapmak isterseniz de Ayarlar menüsünden Oyun seçeneğine giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca, Whatsapp üzerinden görüntülü görüşmelerinizi kaydetmek isterseniz, görüşmeye başladıktan sonra ekranı yukarı kaydırarak denetim merkezinden ekran kaydına basarak kayıt işlemini kolayca başlatabilirsiniz.

Uygulama ve ayarları doğru bir şekilde takip ederek ekran kayıtlarınızı kolayca yapabilir ve istediğiniz içeriği kaydedebilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin! Bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 😊

GPON olt nedir?

Greenwood hangi mevki?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt