Editör
Efsanevi Üye
Bentonit kum zararlı mı?
Yapılan araştırmalar sürekli olarak sodyum bentonit yutan insanların zehirlenme belirtileri gösterdiğini ortaya koydu. Kristalleştirilmiş silikon tozu birçok topaklanan kedi kumunda yer alan bir diğer madde. Hem insanlar hem de hayvanlar için solunduğunda kanserojen olduğu biliniyor.
Kedime hangi kumu kullanmalıyım?
Kedime hangi kumu kullanmalıyım?
İyi bir topaklanma için, kumunuzun içinde bentonit olduğundan emin olun. Kolay topaklanan kumlar için; Pisi Pisi ince taneli kumu, Vancat Naturel ince taneli kumu veya Sanicat Classic Ultra Absorbent doğal kedi kumunu tercih edebilirsiniz.
Bentonit kumu ne demek?
Bentonit kumu ne demek?
Bentonit, silika, ince taneli, kalın taneli, kokulu, kokusuz, uygun fiyatlı, yüksek fiyatlı! Bentonit kumlar kil bazlıdır, topaklanma özellikleri sayesinde kumu her daim temiz ve hijyenik tutmak çok kolay!
En iyi kedi kumu hangisi yorumlar?
Kediniz için kristal kedi kumu kullanmak istiyorsanız kesinlikle Perlinette markasına ait kristal yavru kedi kumu tercih etmenizi öneririm. Son derece kaliteli olan bu ürün, yüksek emiş gücü sayesinde kedinizin dışkısını kısa süre içerisinde hapsedebiliyor.
Koku yapmayan en iyi kedi kumu hangisi?
Koku yapmayan en iyi kedi kumu hangisi?
Koku yapmayan, idrarı kolay abrose edebilme özelliğine sahip olan kristal kedi kumu tercih etmek istiyorsanız Ever Clean, tercih edebileceğiniz en iyi markalardan biridir.
Sahil kumundan kedi kumu olur mu?
Sahil kumundan kedi kumu olur mu?
herhangi bir inşaat kumu, deniz kumu, hafriyat atığı, taş, moloz, talaş gibi sıradan bir kum olmamalıdır. İçinde pis atıklar, sinek ölüsü, yabancı ya da kimyasal madde, çöp artığı, sigara izmariti gibi kalıntıların bulunmaması gerekir.
Lindocat kedi kumu iyi mi?
Cidden çok kaliteli bir kum. Koku konusuna hiç girmiyorum, kedi ishalken bile günlerce kalsa, koku çıkmıyor. Kum kokuyu çok iyi hapsediyor ve sabun kokusu eskimiyor. Yıllarca deneme yanılma yoluyla en kolay yöntem olarak şunu kullanıyorum; İnce hışır naylon eldiven ve küçük boy buzdolabı poşeti kullanıyorum.
Gizmo kedi kumu nasıl?
Gizmo kedi kumu nasıl?
çok kaliteli kum, hiç düşünmeden alabilirsiniz. kutuyu 2 ye bölüyorum 5 günde 1 değiştiriyorum. yani 1 paket kum titizseniz 10 gün yetiyor,çok titizseniz 6 gün yeter, titiz değilseniz 14 gün yeter. Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
Hangi kedi kumu zararlı?
Hangi kedi kumu zararlı?
Temizlemesi çok kolay olduğu için topaklanan kedi kumları en çok tercih edilen kumlar arasında. Ancak bu kumlarda yer alan sodyum bentonit ve silikon tozu kedimiz için çok zararlı olabilecek maddeler.