Editör
Efsanevi Üye
Bengü kac yasinda boyu kilosu?
Bengü, TelifMetre'nin verilerine göre 2014'ün TV'lerde en çok yayınlanan kadın sanatçısı olmuştur. 29 Ağustos 2018 tarihinde Selim Selimoğlu ile evlenenen Bengü'nün bu evlilikten Zeynep isimli bir kızı bulunmaktadır. Bengü, 1.61 metre boyunda, 55 kilo ve Koç burcudur.
Ben günün kızı ne zaman doğdu?
Şarkılarındaki başarısıyla adından söz ettiren Bengü, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı. 2019 yılında ilk bebeği Zeynep'i kucağına alan şarkıcı, bugün de oğlunu dünyaya getirdi.
Bengü nasıl tanıştı?
"BANA BİR BABAM BİR DE SELİM ÖYLE SARILIR" "Sonrasında benim doğum günüm için sözleştiğimizde merhabalaşırken koruyup kollayarak bir sarıldı bana.
Bengü doğum yaptı mi?
Bengü doğum yaptı mi?
2019 yılında kızı Zeynep'i dünyaya getiren Bengü ikinci kez anne oldu. Çift, bu sabah dünyaya gelen oğullarına Selim adını verdi.3760 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda doğan Selim ile annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bengü Kimdir Nereli?
Bengü Kimdir Nereli?
Bengü Erden (d. 2 Nisan 1979, İzmir), Türk şarkıcı. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu.
Bengü boyu kaç cm?
1,61 mBengü / Boy
Bengü ikinci kez hamile mi?
Bengü ikinci kez anne oldu!
Bengü kızı kaç yaşında?
ZEYNEP 2 YAŞINDA 42 yaşındaki Bengü, eşi ile birlikte 2 yaşına basan kızı için sürpriz bir kutlama organize etti. Evlerinin bahçesinde aile arasında gerçekleşen kutlamaya ikilinin yakın arkadaşları da katıldı.
Selim Selimoğlu kaç yaşında?
Selim Selimoğlu kaç yaşında?
43 yaşında (1979)Selim Selimoğlu / Yaş
Selim Selimoğlu ne mezunu?
Selim Selimoğlu ne mezunu?
Aslen Malatyalıdır. Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü'nde müzik eğitimini bitirdi.
Bengü hangi hastanede doğurdu?
Koşuyolu Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleşen doğumda 3 kilo 760 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda doğan Selim'i kucağına alan Bengü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bengü, "Çok kolay bir doğum oldu. Şükürler olsun sağlıklı doğum oldu.
Bengü 2 çocuğunu doğurdu mu?
İkinci bebeğini birkaç ay önce kucağına alan ünlü şarkıcı Bengü, önceki gün sosyal medyada çocuklarıyla bir fotoğrafını paylaşarak yeni yaşını kutladı. İlk bebeğini 2019 yılında kucağına alan sanatçı Bengü, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor.
Bengüyü kim meşhur etti?
Üç yıl süre ile Kenan Doğulu'ya vokalik yaptı.2007 de Show TV de Organize edilen Bak Kim Dans Ediyor adlı yarışmada 1. oldu. İlk albümü Hoş Geldin'i Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu prodüktörlüğünde 2000 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkardı.
Bengü kac çocuğu?
Bengü kac çocuğu?
Zeynep SelimoğluBengü / Çocukları
Bengü'nün ikinci bebeğinin cinsiyeti nedir?
Bengü'nün ikinci bebeğinin cinsiyeti nedir?
Bayram sürprizi diyerek ikinci bebeğine hamile olduğunu duyuran şarkıcı, "Bayramın sürprizi bizden gelsin. Zeynep, abla oluyor; bir de oğlumuz oluyor!