Son Konular

Batuhan neden agladi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Batuhan neden ağladı?

Acun Ilıcalı yeni bölümde "Survivor'da üzücü bir gelişme yaşandı, beklemediğimiz bir gelişme." dedikten sonra Batuhan ağlıyor. Tüm bu sorular Survivor 6 Nisan 2021 akşamı yanıt buldu. Bazı yarışmacılar kural dışı davrandığı için ceza aldı. Survivor Batuhan, "Bu duruma düşmek utanç verici.

Survivor da diskalifiye kim oldu?

Survivor da diskalifiye kim oldu?
Survivor Elif diskalifiye mi oldu? sorusu Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümünde öne çıkan konulardan oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleşen konseyde Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunlarından dolayı yarışmayı bıraktığını duyurdu. Ilıcalı, "Bugün itibarıyla Elif Survivor'a devam edemeyecek." dedi.

Aleyna neden ceza aldı?

"AÇLIK PSİKOLOJİSİYLE BUNU TEMİN ETTİM" Yemek sakladığını kabul eden Aleyna Kalaycıoğlu, "Açlık psikolojisiyle bunu temin ettim ve sakladım. Çok pişmanım. Yapılmaması gerektiğini farkındayım. Herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Batuhan elenir mi?

Batuhan elenir mi?
Survivor Batuhan kimdir sorusu, başarılı yarışmacının elenmesinin ardından yeniden gündeme geldi. Survivor'ın 2021 sezonunda gösterdiği başarılı performansları ile yarışmaya damga vuran genç oyuncu bu hafta elenerek Survivor macerasını tamamladı.

Survivor da kim ceza aldı?

ADEM'E CEZA VERİLDİ | Survivor All Star 2022 – 80.

Survivor 2022 diskalifiye olan kim?

Survivor 2022 diskalifiye olan kim?
Yarışma esnasında baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan Elif Gören, Survivor 2022'ye kendi isteğiyle veda etti ve konuya dair açıklamayı Acun Ilıcalı yaptı.

Survivor kim diskalifiye 2022?

Daha önce Aycan Yanaç'ın yarışmayı bırakmasının ardından bu kez de Atakan Işıktutan şoku yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın sakatlığı nedeniyle diskalifiye olduğunu açıkladığı Atakan Işıktutan günün en çok merak edilen isimlerinden biri.

Batuhan çantasına ne attı?

Batuhan çantasına ne attı?
Survivor ünlüler takımından Batuhan'ın ise gördüğü bir içeceği çantasına atarak sakladığı ortaya çıktı. Olayı kabul eden Batuhan, "Aslında bu duruma düşmek utanç verici. 3 aydır buradayız ve ilk defa buna yeltendim. Elime yüzüme bulaştırdım. bir içecek gördüm ve çantama attım.

Yasin neden ceza aldı?

Yarışmanın yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Kavga görüntüleri ile ilgili 1 saatlik bir toplantı yaptıklarını ifade eden Ilıcalı Yasin'in sürgün adasından gelmiş olmasından dolayı diskalifiye olmayacağını ancak Survivor tarihinin en yüksek yaptırımının uygulanacağını söyledi.

Batuhan neden ağladı? Acun Ilıcalı'nın Survivor'da yaşanan üzücü gelişmeyi açıklamasının ardından Batuhan'ın ağlaması, yaşanan durumun etkisinden dolayı olabilir. Acun Ilıcalı'nın beklenmedik bir gelişme olarak nitelendirdiği durum, Batuhan'ı duygusal olarak etkileyebilir ve onun ağlamasına neden olabilir. Yaşanan olayların ardından duygusal tepkiler vermek oldukça doğal bir tepki olabilir. Batuhan'ın da bu durumu utanç verici bulduğu ve duygusal bir tepki verdiği anlaşılıyor.

Survivor'da diskalifiye olan yarışmacılar ve gelişmeler de oldukça dikkat çekici. Elif'in sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edildiği ve yarışmaya devam edemeyeceği açıklanmış. Aynı şekilde, Aleyna'nın yemek sakladığı için ceza aldığı belirtilmiş. Bu tür cezalar ve diskalifiyeler yarışmacıların performansını etkileyebilir ve duygusal tepkilere sebep olabilir.

Batuhan'ın elenip elenmeyeceği de merak konusu olmuş. Başarılı performanslar sergileyen yarışmacının elenmesi, hayranlarını üzebilir ve duygusal tepkilere yol açabilir. Ayrıca, Batuhan'ın çantasına sakladığı içecek konusu da dikkat çekici. Bu tür kural ihlalleri de yarışma kurallarına aykırı olduğu için cezalar alabilirler.

Yasin'in aldığı cezanın da önemli bir gündem maddesi olduğu görülüyor. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, Yasin'in sürgün adasından gelmesi sebebiyle diskalifiye olmayacağı ancak Survivor tarihinin en yüksek yaptırımının uygulanacağı belirtilmiş. Bu durum da duygusal tepkilere neden olabilir ve yarışmanın seyrini etkileyebilir.

AntiCheat ne ise yarar?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt