Editör
Efsanevi Üye
Avrosu Yüksek ne demek?
Aurası yüksek demek kişinin hayat enerjisi de yüksek demektir. Dışarıdan gelen hastalıklara ve kötü enerjilere karşı adete kalkan görevi üstlenir. Duygusal ve ruhsal anlamda da güçlü bir rol oynar.
Aurayı kim buldu?
Aurayı kim buldu?
Londra'daki St. Thomas Hastanesi'nde Elektroterapi Direktörü olan Dr. Walter Kilner, dicyaninle boyandığında morötesi ışığı görünür hale getiren bir filtre aracılığıyla auranın görülebileceğini keşfetti. Kilner ilk çalışmalarını 1911'de yayınlanan Beşeri Aura adlı eserinde topladı.
Insan aurası nasıl bulunur?
Aura taban rengi kişinin yaşam yolu numarasının hesaplanmasıyla belirlenir. Yaşam yolu,kişinin doğum tarihinin tümünü toplayarak elde edilir. Örneğin 4 Nisan 1996 da doğmuş birinin rengini bulalım. Bu sayıları toplarız (4 ay, 4 gün ,1996 yıl ).
Auranın yüksek olduğunu nasıl anlarsın?
Auranın yüksek olduğunu nasıl anlarsın?
Güçlü Bir Auraya Sahip Olduğunuzu Gösteren 7 İşaret
- 1.Bir insanın aurası saf ve güçlü ise, neredeyse hiç acı çekmez.
- 2.Güçlü bir aura, bir insanın her şeyde inanılmaz bir derecede mutluluk bulmasını sağlar.
- 3.Güçlü bir biyolojik alana sahip bir kişi etrafına iyimserlik yayar.
Aurası yüksek olmak ne demek?
Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.
İnsan aurası nasıl güçlenir?
İnsan aurası nasıl güçlenir?
Aurayı bir koruma kalkanı olarak da düşünebiliriz….Daha parlak, güçlü ve geniş bir aura alanına sahip olmak için bunları yapın. İşte detayları…
- Adım: Meditasyon.
- Adım: Fitness yapın ve sağlıklı alışkanlıklar edinin.
- Adım: Ses terapisi.
- Adım: çevrenizi temizleyin.
- Adım: Niyet edin!