Modoratör
Efsanevi Üye
Atılım 2021 2022 Yüz Yüze mi?
Güz dönemi 27 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Temel İngilizce Bölümünde (İngilizce Hazırlık) haftada iki gün üniversitede yüz yüze eğitim verilecek, iki gün ise uzaktan öğretim uygulanacaktır. Yüz yüze eğitime ve uzaktan öğretime katılmak zorunlu olacaktır.
Atılım Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?
Atılım Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?
Sevgili öğrencilerimiz, Bildiğiniz gibi 1 Ekimde ders kayıtlarına, 5 Ekimde de derslerimize başlıyoruz. Hepinize şimdiden başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.
Atılım Üniversitesi kaç para?
Atılım Üniversitesi kaç para?
2021-2022 Akademik Yılı Öğretim Ücreti Tablosu (Yeni Kayıt)
| Ücretli Öğrenci | P İndirimli
Tıp Fakültesi | 88.830,00 ₺ | –
Diğer Tüm Fakülteler | 60.910,00 ₺ | 30.455,00 ₺
Meslek Yüksekokulu | 52.485,00 ₺ | 26.242,50 ₺
Atılım hukukta devam zorunluluğu var mı?
Sevgili öğrencilerimiz, 2020-2021 Güz Dönemi'nde Fakültemiz derslerinde, yüz yüze yürütülen kısımlar bakımından, devam zorunluluğu aranmayacaktır. Yüz yüze yürütülen dersler kayda alınacak olup öğrencilerimiz bu dersleri diledikleri zaman izleyebileceklerdir.
Atılım Üniversitesi Devam zorunluluğu var mı?
Atılım Üniversitesi Devam zorunluluğu var mı?
MADDE 18 – (1) Öğrenciler derslere, uygulamalara, sınavlara ve öğretim elemanının gerekli gördüğü diğer akademik çalışmalara katılmak zorundadır. (2) Öğrencilerin derse devam durumları öğretim elemanı tarafından izlenir.
Yüksek ihtisas Üniversitesi ne zaman açılacak?
Yüksek ihtisas Üniversitesi ne zaman açılacak?
20 Ağustos 2021 Güz Dönemi Açılacak Derslerin Belirlenmesi 05 Temmuz- 01 Eylül 2021 Kayıt Yenileme Güz Dönemi Eğitim-Öğretim Ücretlerinin Ödeme Tarihi (Güz Dönemi ve Bahar Dönemi ücreti yıllık peşin ödemelerinde %10 indirim uygulanır.)
Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi kaç TL?
%15 Tercih Bursu Eklenmiş Öğretim Ücreti Tablosu (2020-2021 Akademik Yılı Yeni Kayıt)
Fakülte/Yükseokul | Program Adı | Eğitim Ücreti
Hukuk Fakültesi | HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) | 41.335,50 ₺
Hukuk Fakültesi | HUKUK FAKÜLTESİ (%25 İNDİRİMLİ) | 29.178,00 ₺
işletme Fakültesi | HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK (İNGİLİZCE) (BURSLU) | 0,00 ₺
Atılım Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
Atılım Üniversitesi Tercih Bursu var mı?
Geleceğe Atılım Bursu, 2022 YKS'de Atılım Üniversitesinin programlarından birine "Ücretli ya da indirimli" olarak ilk 10 tercihinde yerleşen ve üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimize, müracaatları ile ilgili yapılan değerlendirme sonucunda verilecek ilave burstur.
Atılım Üniversitesi Hukuk zorunlu hazırlık var mı?
Atılım Üniversitesi Hukuk zorunlu hazırlık var mı?
Fakültede eğitim tamamen Türkçedir. Bu sebeple öğrenciler herhangi bir hazırlık eğitimi almazlar.