Son Konular

Asya - Beni Aldattın

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sormasaydın soylemezdim ama soylemem gerek
Bazen bir saniye binlerce yıl demek
Zorlama hic boşuna icinden gelmeli sevmek
Bende bir yurek var ki cocuk var olman gerek
Olmadı yar su testisine dolmadı yaa
Ben belki başkaydım sen başka bir aşktaydın
Bilmedin yar yağmur gibi inmedin yar
Sen belki başkaydın başka bir aşka inanmadın
Kanatlanıp ucsan o kuşu da tutsan
Kafesini acsan da beni aldattın
Bana gozun gibi baksan el ustunde tutsan
Bana dost bile olsanda beni aldattın

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözlerinde duygusal bir hava var. İhanet ve hayal kırıklığına odaklanmış gibi görünüyor. Bu tür hislerle başa çıkmak zor olabilir ancak önemli olan kendinize olan güveninizi korumak ve hayatınıza pozitif bakabilmektir. Duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak önemlidir, böylece içsel dinginliği sağlayabilirsiniz. Kendinizi sevmeyi, önemseyip değer vermeyi unutmayın. Eğer bir ihanet veya hayal kırıklığıyla baş etmekte zorlanıyorsanız, bir uzmana danışarak destek alabilirsiniz. Unutmayın ki her zaman daha iyi bir yola doğru ilerleyebilirsiniz. Güçlü kalın!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Altan Civelek - Deniz Gozlum şarkı sozu

Altan Civelek - Karaduman

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt